Top blocs de receptes

dilluns, 27 d’octubre de 2014

SPAGUETTI "Don Camilo" AMB UN TOC D'OLIVA NEGRA


Aquesta és la versió d'una recepta de pasta (del llibre "La Pasta" de Pastas Gallo, amb receptes de Karlos Arguiñano) que sempre preparava la meva germana a casa dels pares: la recepta de "Hélices Don Camilo". 
Aquesta vegada he canviat el bacon per llom orejat (el llom que vaig comprar per fer la conserva) i he incorporat una mica de paté d'oliva negra aragó de LA MASROJANA (obsequi de la trobada #bloguersBenifallet).                            
Han quedat uns spaguetti....mmmmm.....

INGREDIENTS:
  • Spaguetti bullits "al dente"
  • Llom orejat
  • Ceba (tallada ben petita)
  • Alfàbega 
  • Oli d'oliva VE 
  • Sal 
  • 1 cullerada de paté d'oliva negra d'Aragó La Masrojana
COM HO PREPAREM?
  1. En una paella posem oli d'oliva VE a escalfar i sofregim a foc lent la ceba.                       
  2. Tot seguit incorporem el llom, que prèviament haurem passat per la picadora i un polsim d'alfàbega. No deixem de remenar, de seguida estarà fet!  
  3. Afegim una cullerada de patè d'oliva negra i el desfem molt ben desfet.                                      
  4. Incorporem la salsa a la pasta i ho remenem molt bé. 
En pocs minuts tindreu un plat de pasta ben senzill i ben deliciós!!!! El gust que li dóna el llom és....espectacular!






20 comentaris:

  1. A la força han de ser bons!!!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. El toc de l'oliva negra......mmmmmm....
      Petons, Manu!!!
      Olga

      Elimina
  2. Respostes
    1. Sí, Marina, senzillets i bons!!!
      Per cert.....moltíssimes felicitats per la teva maternitat!!! Et vaig felicitar per Instragram però ho torno a fer per aquí!!! Una abraçada ben forta per als tres!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Respostes
    1. Sí, és veritat!!!! jejejejejej......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. Se ven muy ricos Olga y el toque de la olivada le dará un sabor intenso y muy rico.
    Un besico guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Pilar!!!! A mi.....es que me gusta mucho la olivada!!!
      Besos,
      Olga

      Elimina
  5. Molt senzills i saborosos!!!
    Enhorabona Olga... l'has brodat!!! :D
    Salut i Ptns!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Lourdes!!! Tenen un toc molt especial!!! entre el gustet del llom i el de l'oliva.....mmmmm......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. M'encanta la pasta i aquesta recepta teva te una pinta deliciosa, com m'agradaria un platet! Un petó maca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  7. Prenem nota de la recepta que ens ha agradat molt.
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Joan i Sara!!! Venint de vosaltres, que sou uns experts cuiners, és tot un elogi!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. Quina recepta més saborosa!! M'encanta!! Enhorabona!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Francesc!!!! Sí......són molt gustosos!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. una recepta d'espaguetis ben bona per a tenir-ne més variacions. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sara, la pasta és la reina de les variacions!!! Admet tantes possibilitats!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!