Aquesta és la versió d'una recepta de pasta (del llibre "La Pasta" de Pastas Gallo, amb receptes de Karlos Arguiñano) que sempre preparava la meva germana a casa dels pares: la recepta de "Hélices Don Camilo".
Aquesta vegada he canviat el bacon per llom orejat (el llom que vaig comprar per fer la conserva) i he incorporat una mica de paté d'oliva negra aragó de LA MASROJANA (obsequi de la trobada #bloguersBenifallet).
Han quedat uns spaguetti....mmmmm.....
INGREDIENTS:
- Spaguetti bullits "al dente"
- Llom orejat
- Ceba (tallada ben petita)
- Alfàbega
- Oli d'oliva VE
- Sal
- 1 cullerada de paté d'oliva negra d'Aragó La Masrojana
COM HO PREPAREM?
- En una paella posem oli d'oliva VE a escalfar i sofregim a foc lent la ceba.
- Tot seguit incorporem el llom, que prèviament haurem passat per la picadora i un polsim d'alfàbega. No deixem de remenar, de seguida estarà fet!
- Afegim una cullerada de patè d'oliva negra i el desfem molt ben desfet.
- Incorporem la salsa a la pasta i ho remenem molt bé.
En pocs minuts tindreu un plat de pasta ben senzill i ben deliciós!!!! El gust que li dóna el llom és....espectacular!
A la força han de ser bons!!!!
ResponEliminaPetons
El toc de l'oliva negra......mmmmmm....
EliminaPetons, Manu!!!
Olga
Han de ser molt bons!!!
ResponEliminaSí, Marina, senzillets i bons!!!
EliminaPer cert.....moltíssimes felicitats per la teva maternitat!!! Et vaig felicitar per Instragram però ho torno a fer per aquí!!! Una abraçada ben forta per als tres!!
Petons,
Olga
per lleparse els dits
ResponEliminaSí, és veritat!!!! jejejejejej......
EliminaSalut i petons,
Olga
Bravíssimos!!!! Petons!
ResponEliminaGràcies, Mònica!!! petonets,
EliminaOlga
Se ven muy ricos Olga y el toque de la olivada le dará un sabor intenso y muy rico.
ResponEliminaUn besico guapa
Gracias, Pilar!!!! A mi.....es que me gusta mucho la olivada!!!
EliminaBesos,
Olga
Molt senzills i saborosos!!!
ResponEliminaEnhorabona Olga... l'has brodat!!! :D
Salut i Ptns!!!
Gràcies, Lourdes!!! Tenen un toc molt especial!!! entre el gustet del llom i el de l'oliva.....mmmmm......
EliminaPetons,
Olga
M'encanta la pasta i aquesta recepta teva te una pinta deliciosa, com m'agradaria un platet! Un petó maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Quan vulguis et convido!!!!
EliminaPetons,
Olga
Prenem nota de la recepta que ens ha agradat molt.
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara
Gràcies, Joan i Sara!!! Venint de vosaltres, que sou uns experts cuiners, és tot un elogi!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quina recepta més saborosa!! M'encanta!! Enhorabona!!
ResponEliminaGràcies, Francesc!!!! Sí......són molt gustosos!!!!
EliminaPetons,
Olga
una recepta d'espaguetis ben bona per a tenir-ne més variacions. Petons
ResponEliminaSara, la pasta és la reina de les variacions!!! Admet tantes possibilitats!!!
EliminaPetons,
Olga