Suposo que recordeu els canelons de melós de vedella que vaig publicar fa uns dies....oi? Doncs de la carn d'aquells canelons vaig reservar una part petita per poder fer unes delicioses croquetes.
Recordo que el passat Nadal vaig fer un timbal d'ànec confitat i amb la carn que em va sobrar vaig fer unes croquetes que encara recorden els de casa meva. La setmana passada ja no vaig esperar a que em sobrés carn....la vaig reservar directament!!!!
No tenen cap secret......és el procediment normal de fer les croquetes.
- Carn de canelons de melós de vedella
- Salsa beixamel
- Un polsim de nou moscada i de pebre mòlt
- Ou batut
- Farina
- Pa ratllat
- Oli d'oliva VE
PREPARACIÓ:
- Preparem una beixamel espessa (la condimentem amb nou moscada i pebre mòlt) i la barregem amb la carn. La deixem reposar a la nevera unes hores.
- Formem les croquetes i les passem per farina, ou i pa ratllat. Una vegada formades, les tornem a posar a la nevera durant una bona estona ("truquillo" de la companya Dolça, de No tot són postres a la cuina).
- Les fregim en abundant oli d'oliva VE.
I....a gaudir!!!! Són unes croquetes d'aprofitament ideals per un dia de festa!!
Les croquetes en general em tornen boja, així que aquestes imagina't!! han de ser delicioses si o si, sent de la carn dels canelons, com tu dius, fan festa!! un petó guapa!
ResponEliminaLes croquetes són tot un món, oi?????
EliminaPetons,Eva!!!!
Olga
Quines croquetes més bones han de ser!! I si són d'aprofitar la carn, deuen ser meloses meloses!
ResponEliminaMolts petons!!!!
Núria, eren molt meloses i molt fines!!!!
EliminaPetons,
Olga
mmmmm, sense paraules!!! m'encanten les croquetes!
ResponEliminaIn un plaer compartir trucs amb tu, sempre en fas un bon ús.
PTNTS
Dolça
De tu aprenc molt, Dolça!!!! Petonets!!!!
EliminaOlga
M'encanten les croquetes casolanes!!! Amb aquest ingredient de PRIMERA, m' imagino la qualitat de la CROQUETA. Aquesta vedella va donar per a molt :=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció......doncs les has de fer!!!! T'encantaran!!!!
EliminaPetons,
Olga
Com va això? La veritat és que tinc molt poc temps i la veritat de vegades poques ganes, he estat malalta i estic cansada, i visito pocs els blogs. Però segueixo seguint les tevés bones receptes.
ResponEliminaAquesta deu ser boníssima i l'aguardo.
molts petons.
I tant que han de ser bones, boníssimes! Una abraçada bonica i que passis molt bones festes amb els teus! Petons
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Que bones que deuen estar!!!
ResponEliminaJo soc gran amant de les croquetes però no m'agrada gens fer-ne!!!
Que passeu molt bones festes!
Si el melós havia de ser deliciós, aquestes croquetes no poden ser menys, són gairebé de luxe! Una abraçada i molt bon Any Nou.
ResponElimina