Aquesta tapa ha estat, entre altres, una de les novetats de les festes de Nadal a casa nostra.
Un dels dies que vaig anar a fer les compres nadalenques a la Carnisseria Nogales, Marcos em va fer adonar de la "delicatessen" que tenia a la venda. No ho havia comprat mai! Estic parlant de l'anguila fumada, un producte típic del Delta de l'Ebre. Ell mateix em va explicar com l'havia de preparar i....així ho vaig fer!!!
- Anguila fumada
- Tomaques de penjar
- Oli d'OVE (vaig utilitzar, l'OleumFlumen)
- Sal
- Julivert (opcional, per decorar)
COM HO PREPAREM?
- Ratllem les tomaques i salem.
- Barregem l'anguila fumada amb la tomaca.
- Afegim un raig molt generós d'oli d'OVE OleumFlumen.
Ho podem presentar en una tartaleta, en una llesca de pa torrat o en una cullereta d'aperitiu. Com més us agradi!!!
quina bona pinta!
ResponEliminaUna delícia......sorprenent!!!!
EliminaPetonets, Ruth!
Olga
jo tampoc l'he proovada mai, l'anguila, ni fumada ni sense fumar, però aquesta cullereta fa una pinta increïble i a més és un aperitiu molt original! un petó guapa!
ResponEliminaDoncs....Eva, l'has de provar!!! T'animo a fer-ho!!!
EliminaPetonets,
Olga
No n'he tastat mai d'anguila fumada... hauré de posar-hi remei!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Estic convençudíssima de que t'agradarà!!!!
EliminaPetons,
Olga
Torno ha estar per aquí a veure si em poso al dia i trobo aquesta recepta que és una meravella. Boníssima.
ResponEliminaBen tornada, Sara!!! Gràcies per les teves paraules!!!!
EliminaPetonets!!!
Olga
Aquesta és la que més m'agrada! Llastima que l'anguila fumada deu ser dificil de trobar, no?
ResponEliminaAnna
Si visquéssim a la zona del Delta de l'Ebre no tindríem cap problema en trobar-la, però....per la resta....una miqueta difícil!!!
EliminaPetonets,
Olga
Aquesta tapa és de restaurant de luxe!!! Hauré de provar l'anguila fumada, la desconeixia!
ResponEliminaMolts petons Olga!
Me mires en bons ulls, Núria!!!!!
EliminaProva-la, ja veuràs com t'agrada!!!
Petonets,
Olga
Vaig tastar l'anguila fumada un cop al delta de l'Ebre i em va semblar exquisida. Aquesta tapa també ho sembla i, la presentis com la presentis, queda genial. Petonets.
ResponEliminaOi que sí que ho és? A mi.......m'encanta!!!!
EliminaPetonets!!!
Olga
Hola, jo la he provat a un Restaurant de Tarragona i esta bonisima. Algu em podria dir on puc comprar la anguila fumada? Moltes gracies.
ResponEliminaÉs que és molt bona! Jo la vaig comprar a la Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre.
ResponEliminaSegons d'on siguis la podràs trobar al mercat, en alguna botiga de productes exclusius.....
Gràcies per la visita!
Petonets,
olga