Top blocs de receptes

diumenge, 11 de gener de 2015

TAPA D'ANGUILA FUMADA AMB @OleumFlumen


                   


Aquesta tapa ha estat, entre altres, una de les novetats de les festes de Nadal a casa nostra. 
Un dels dies que vaig anar a fer les compres nadalenques a la Carnisseria Nogales, Marcos em va fer adonar de la "delicatessen" que tenia a la venda. No ho havia comprat mai! Estic parlant de l'anguila fumada, un producte típic del Delta de l'Ebre. Ell mateix em va explicar com l'havia de preparar i....així ho vaig fer!!! 

INGREDIENTS:
  • Anguila fumada
  • Tomaques de penjar 
  • Oli d'OVE (vaig utilitzar, l'OleumFlumen)
  • Sal
  • Julivert (opcional, per decorar)
COM HO PREPAREM?
  1. Ratllem les tomaques i salem.
  2. Barregem l'anguila fumada amb la tomaca. 
  3. Afegim un raig molt generós d'oli d'OVE OleumFlumen.
Ho podem presentar en una tartaleta, en una llesca de pa torrat o en una cullereta d'aperitiu. Com més us agradi!!! 






16 comentaris:

  1. Respostes
    1. Una delícia......sorprenent!!!!
      Petonets, Ruth!
      Olga

      Elimina
  2. jo tampoc l'he proovada mai, l'anguila, ni fumada ni sense fumar, però aquesta cullereta fa una pinta increïble i a més és un aperitiu molt original! un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs....Eva, l'has de provar!!! T'animo a fer-ho!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. No n'he tastat mai d'anguila fumada... hauré de posar-hi remei!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic convençudíssima de que t'agradarà!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Torno ha estar per aquí a veure si em poso al dia i trobo aquesta recepta que és una meravella. Boníssima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben tornada, Sara!!! Gràcies per les teves paraules!!!!
      Petonets!!!
      Olga

      Elimina
  5. Aquesta és la que més m'agrada! Llastima que l'anguila fumada deu ser dificil de trobar, no?
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si visquéssim a la zona del Delta de l'Ebre no tindríem cap problema en trobar-la, però....per la resta....una miqueta difícil!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Aquesta tapa és de restaurant de luxe!!! Hauré de provar l'anguila fumada, la desconeixia!
    Molts petons Olga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me mires en bons ulls, Núria!!!!!
      Prova-la, ja veuràs com t'agrada!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Vaig tastar l'anguila fumada un cop al delta de l'Ebre i em va semblar exquisida. Aquesta tapa també ho sembla i, la presentis com la presentis, queda genial. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que sí que ho és? A mi.......m'encanta!!!!
      Petonets!!!
      Olga

      Elimina
  8. Hola, jo la he provat a un Restaurant de Tarragona i esta bonisima. Algu em podria dir on puc comprar la anguila fumada? Moltes gracies.

    ResponElimina
  9. És que és molt bona! Jo la vaig comprar a la Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre.
    Segons d'on siguis la podràs trobar al mercat, en alguna botiga de productes exclusius.....
    Gràcies per la visita!
    Petonets,
    olga

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!