Top blocs de receptes

diumenge, 1 de febrer de 2015

PANNA COTTA DE LICOR D'ARRÒS AMB MELMELADA DE PERA WILLIAMS

Recordeu que fa temps enrere vaig publicar un cóc de licor d'arròs? Doncs avui.....una pannacotta!! Ja sabeu que, últimament, ens hem aficionat molt a les pannacottes!! 

Aquestes postres no les vam preparar per cap celebració, ni sopar, ni dinar familiar......Van ser les nostres postres del diumenge passat. Em venia de gust fer alguna cosa diferent i....vaig pensar en buscar una recepta adient pel Licor d'Arròs. Em penso que la vaig encertar......a veure què em dieu vosaltres!!!

INGREDIENTS:(4 racions individuals)
  • 200 ml de nata 
  • 50ml de llet sencera
  • 50g de sucre
  • 50-60 ml de licor d'arròs "Segadors del Delta"
  • 1 fulla i 1/2 de gelatina
  • Melmelada de pera Williams (regal de la companya bloguera GlòriaCookies)
COM LA PREPAREM AMB THERMOMIX: 
  1. En un bol amb aigua freda poseu a hidratar les fulles de gelatina. 
  2. Poseu dins el got la nata, la llet, el sucre i el licor d'arròs. Programeu 6 min. 90º Vel 3.
  3. Escórrer molt bé la gelatina, abocar-la al got i 15 segons Vel 3. 
  4. Repartir als gots, copes, tasses,.....i ho posem a la nevera durant 3-4 hores. 
COM LA PREPAREM DE MANERA TRADICIONAL:
  1. En un bol amb aigua freda poseu a hidratar les fulles de gelatina. 
  2. En una cassó, poseu a escalfar la nata, la llet, el sucre i el licor d'arròs. L'heu de portar fins al punt d'ebullició però vigilant que no us arribi a bullir en excés. Això sí, no pareu de remenar! Retireu del foc. 
  3. Escórrer molt bé la gelatina i la dissolem remenant molt bé. 
  4. Repartir als gots, copes, tasses,.....i ho posem a la nevera durant 3-4 hores.                


A l'hora de servir-la afegim una culleradeta o cullerada (al vostre gust) de la melmelada que més us agradi. Jo.....melmelada de pera Williams, regal de la companya bloguera GloriaCookies. 

Si la prepareu......us agradarà!! El Licor d'arròs és.....boníssim!!! 










17 comentaris:

  1. El licor d'arròs és molt bo. La pannacotta també ...per tant aquesta pannacotta de licor d'arròs ha d'estar...mmmmm

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Dolça!! Aquesta és per repetir!! Es queda a casa nostra!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Impressionant!! m'encanta aquesta fusió que has fet, el toc del licor d'arròs ha d'estar ben bo, i a sobre la cobertura de melmelada de pera ja ho remata, un súper postre Olga!! un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Eva!!! La veritat és que és molt bo!!! I amb aquesta melmelada combina molt bé!
      Petonets i...bona setmana!
      Olga

      Elimina
  3. No he tastat mai el licor d'arròs, i a més és fet a les teves terres. Hi haurem de posar remei perquè aquesta panna cotta ha de ser una delícia. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'animo a tastar-lo i a fer aquesta panna cotta, Chus!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. M'encanta la pannacotta però no he tastat el licor d'arròs, ho provarem ;)
    Gràcies per la idea Olga!
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un licor molt suau i....boníssim!!! Per les meves terres agrada molt!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Trobo originalísima aquesta recepte. Jo també he descubert fa poc la panna cotta i també mi he aficionat molt.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu.....amb el licor d'arròs està....mmmmmm......Potser no està bé que ho digui jo......
      La panna cotta dóna per molt!!!!
      Petonets i....molt bona setmana!!!
      Olga

      Elimina
  6. Aquestes postres amb productes de les terres de l'Ebre ha de ser bogeria! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser no està bé que jo t'ho digui però......és boníssima!!!!!
      Petonets, Mònica!!!
      Olga

      Elimina
  7. Així m'agrada Olga, escombrant cap a casa fent servir productes de les teves terres, i ben bons que són! Aquesta recepta ha d'estar de bona per tirar coets, m'encanta la combinació que t'has empescat, ha d'estar de luxe. Un petó guapíssima! Ah! i moltes gracies per participar al concurs que organitzo, em fa moltíssima il•lusió! ara sí.... Un petó ben gros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pilar, tot un plaer participar-hi!!!! Aquesta nit decidiré quina recepta prepararé........
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. Aquesta pannacotta te pinta de ser un vici total.... que bona!!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pili......sí, és un plaer!!!! I feta amb productes de la nostra terra!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Desconozco este licor, pero si me lo recomiendas será otra de las cosas que compre en mi ruta por tu tierra, donde una vez al año voy a hacer acopio de productos (que ahora no menciono por no venir al caso). Desde luego estos vasitos deben de estar impresionantes.
    Besos guapa
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!