Top blocs de receptes

dimarts, 17 de març de 2015

LA MEVA VERSIÓ DE LA SÍPIA A LA MALLORQUINA



Tenia sípia al congelador i no sabia com cuinar-la.No volia fer ni un arròs, ni una fideuà, ni a la planxa. Són aquells dies que dubtes i que no saps per on tirar. 
Vaig posar-me a internet i vaig buscar receptes. De totes, la que més em va engrescar va ser aquesta, la del bloc Mis Thermorecetas
I aquí teniu la meva versió! No li he posat pebre ni bitxo i.....he substituït el brandy pel Martini Blanc, a veure què us sembla! 

INGREDIENTS (6 racions): 
  • 1,5 kg de sípia tallada a daus
  • 80 grs d'oli d'OVE
  • 200g de Martini Bianco 
  • 350 g de ceba
  • 2 alls 
  • 250g de tomaca ratllada (la meva, dels meus pots de conserva del rebost!)
  • 1 pastilla de brou de peix 
  • Sal
COM LA PREPAREM......
  1. Sofregim la sípia amb 30g d'oli i 30g de Martini, 20 minuts/Varoma/Gir esquerra/Vel.Cullera. (el cubilet el vaig treure els últims 10 minuts de cocció). Quan hagi acabat, reservem. No rentem el got. 
  2. Introduïm la ceba al got, amb la resta d'oli i els alls. Els trossegem 3segons/Vel5 i ho sofregim 12 minuts/Varoma/Vel 1.
  3. Afegim la tomaca ratllada i continuem 10 minuts/Varoma/Vel1
  4. Finalment, incorporem la pastilla de brou, la resta de Martini i la sípia. Continuem amb la cocció 20 minuts/Varoma/Gir esquerra/Vel. Cullera.
I ja teniu una plat de sípia deliciós!!!! Desitjo que us agradi!





17 comentaris:

  1. Respostes
    1. I per acabar tota una barra de pa!!!! jajajajajaj....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Doncs molt bona tria per cuinar la sèpia!! Fa molt bona pinta ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat un gran descobriment!!! Ens ha agradat moltíssim!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. oohhhh m'encanta aquesta recepta!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que és moooooolt bona, Roser!!!! Si la fas no te'n penediràs!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. una versiò per lleparse els dits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em penso que la vaig encertar bastant canviat el brandy pel Martini!!! Li dóna un toc, un gustet......mmmm......
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Qué buena con el martini jejeje Me gusta mucho cómo te ha quedado.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Pilar!!! Un poco Ruscalleda.....jejeejejej.....ella tiene recetas de pescado con Martini!!!
      Besotes,
      Olga

      Elimina
  6. Fa molt bona pinta aquesta versió teva, i el toc del Martini m'agradaria provar-lo! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El toc del Martini és sorprenent com queda al peix!!! Cada vegada m'agrada més.....mmmmm.......
      Petons, Eva!!!!
      Olga

      Elimina
  7. Respostes
    1. Sílvia, ja veuràs que bona és!!!!!
      Petonets!
      Olga

      Elimina
  8. Muy buena receta y ademas con el toque de made in Reus¡
    Peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat, Miquel!!!! Un toc de vermutillo!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. Olga...ja veig que a les sìpies, a casa teva, també els agrada el vermut!!! Petonarros!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!