Dissabte vaig anar a comprar al Carrefour de Tarragona i, al passar per davant de la prestatgeria de TESCOMA, no vaig poder resistir la temptació.......i vaig adquirir un tallador "Delícia".
Com havia comprat dues làmines de pasta de full, el diumenge ho vaig estrenar!! Em va agradar molt perquè té la mida justa de la làmina i perquè queden unes peces perfectes.
A l'hora de decidir què hi posaria de farcit, no vaig dubtar gens ni mica......Nutella!!!
Vinga, us explico!!!
- 2 làmines de pasta de full rectangulars
- Nutella
- 1 ou batut per pintar
- Fideuets de xocolata
COM HO PREPAREM......
- Escalfem el forn a 200º
- Estenem una làmina de pasta de full i la marquem lleugerament, per orientar-nos a l'hora de col·locar el farcit.
- Al centre de cada peça quadrada hi posem una culleradeta de cafè generosa de Nutella.
- Cobrim amb l'altra làmina de pasta de full i marquem amb força, així ens quedaran ben tallades les peces. Les col·loquem damunt la safata del forn, prèviament coberta amb paper vegetal.
- Pinzellem les peces amb ou batut.
- Empolvorem amb fideus de xocolata (o altra decoració, al vostre gust).
- Enfornem uns 15 minuts aproximadament o fins que estiguin daurades.
Heu vist que guapetes han quedat? Us animeu a fer-les? Vinga, sí!! Fareu contents a grans i petits! I la mida....és ideal!
M'adoptes Olga?????
ResponEliminaPtnts
Dolça
I tant!!!! Quan vulguis!!!!
EliminaPetonets, Dolça!!
Olga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQue bien este artilujio queda genial y muy cuadraditos.El relleno de lujo para pequeños y para mi que ya estoy granaaaaa...!!! besos
ResponEliminaSí, quedan muy bien!!! El relleno.....a gusto de todos!!!
EliminaBesos,
Olga
S'accepten més adopcions a ta casa? T'avise que sóc MOLT llépol i fartó!! Quina cosa més bona!!
ResponEliminaI tant que sí, Francesc!!!! Cap problema!!!
EliminaUna abraçada,
Olga
Quins dolços més llaminers!! I fan molt de goig!
ResponEliminaSalutacions, Clara
Llaminers, senzills i fàcils de fer, Clara!!!
EliminaPetons,
Olga
Ostres, quin goig que fan! Sencills i ben bons. Em quedo pel teu bloc :)
ResponEliminaSalutacions!
Moltes gràcies, Debora!! A veure si t'animes a fer-los!!!
EliminaSalut!
Olga
Aquestes mossades són de les meves! si porta xocolata... no les deixo passar! i són una monada! bona setmana!
ResponEliminaOhh queden xulíssims a més de bons, i es fan súper ràpid gràcies a aquest motlle tan "molón"! un dia d'aquets m'hauré de passar pel carrefour... ;). Un petó!
ResponElimina