Aquesta no és la primera vegada que preparo aquests muntets, però sí que és la primera vegada que els faig amb ESPERIT D'ARRÒS, de Segadors del Delta.
Han quedat.....deliciosos!!! Potser no queda bé que ho digui jo....però....
Els vaig preparar fa unes dos setmanes, pel dinar "Jo porto" que organitzen els meus companys i companyes del "Club del tupper" de l'escola.
Són fàcils i ràpids de preparar! Ara que comencem a fer dinars fora (calçotades, graellades, clotxes, rostides, barbacoes,.....) són ideals per portar alguna cosa dolceta per acompanyar el cafè.
La recepta és del llibre "Els cócs la Terra Alta", de la Loreto Meix.
Vinga, us explico.......
PREPARACIÓ.......
- Escalfem el forn a 200º
- Barregem el sucre amb l'oli i l'ESPERIT D'ARRÒS
- Incorporem la farina i l'anem barrejant amb la mà (obrint i tancant-la). No s'ha d'amassar!!
- Formem muntets i els col·loquem a la safata del forn, on prèviament haurem posat una làmina de paper vegetal.
- Els enformen uns 30-35 minuts (tot dependrà del tamany), fins que observeu que estan daurats. Guieu-vos per l'olor que desprenen!!!
- Deixeu-los refredar damunt una reixeta.
- Abans de que estiguin freds, els ensucreu.
Qui s'anima a fer-los?