La recepta que avui us presento és del llibre "Panadería y bollería II", de Thermomix. Un llibre que, si teniu la Thermomix i us agrada fer pizzes, masses i coques......us recomano!
De tant en tant ens agrada fer pizza de massa gruixuda, vaig provar de fer aquesta i ens va agradar moltíssim.
Vinga, us l'explico!
INGREDIENTS DE LA MASSA:
- 150g d'aigua mineral
- 20g d'oli OVE
- 10g de llevat fresc
- 150g de farina normal
- 150g de farina de força
- 1 polsim de sal
INGREDIENTS COBERTURA:
- 200g de formatge emmental ratllat
- 150-200g de ceba tallada molt finament en rodanxes
- Un polsim de pebre (opcional)
- 1 cdta de sucre
- 1 cdta d'orenga
- 1 rajolí d'oli d'OVE
COM LA PREPAREM.......
- Dins el got posem l'aigua, l'oli i el llevat. Programem 30s/37º/Vel.2
- Incorporem les farines i la sal i amassem 1 min/Got tancat/Vel. Espiga.
- Retirem la massa, formem una bola i la posem a reposar dins una bossa de plàstic durant uns 30 minuts.
- Escalfem el forn a 200ºC.
- Escampem la massa a una safata de forn prèviament muntada amb oli d'oliva.
- Repartim el formatge i la ceba tallada. Empolvorem amb una mica de sal, pebre (opcional), sucre i orenga.
- Finalment hi aboquem un bon rajolí d'oli d'OVE i l'enfornem durant 15 minuts a 200º. Si veiem que la ceba no està prou daurada, la posarem en posició de gratinar durant uns minutets.
És el meu desig que us hagi agradat i......que feu vosaltres les vostres combinacions de cobertura!
Fugazza, focaccia, pizza, coques...totes aquestes masses salades m'encanten. Provaré aquesta recepta de la TMX... més rapideta heheh
ResponEliminaPtnts
Dolça
Seguríssim que t'agrada!!!!
EliminaPetonets, Dolça!
Olga
uhmmmm que rica!!! hemos coincidido, hace dos dias publiqué algo parecido!! apetecen mucho las cocas o foccacias!! se ve deliciosa
ResponEliminaEn nuestra casa....todo lo que sean masas panarras.....¡éxito asegurado!
EliminaSaludos,
Olga
Ohh pintassa!! m'encanten les masses salades, m'és igual que siguin pizzes, focaccies, pans... i amb aquest topping a base de ceba i formatge m'he enamorat ;). Un petó!!
ResponEliminaA casa meva.....triomfen, Eva!!!
EliminaPetons,
Olga
Hummm, quina bona pinta!!!
ResponEliminaLolines.....estava molt bona!!!!
EliminaBon cap de setmana!!!
Ohhhhhh quina cosa més bona!!!!! ja salivo, m'encanten aquestes receptes, aquest cap de setmana ho faig sí o sí!!
ResponEliminaDe ben segur que tindràs un bon cap de setmana!!!! Jjejejejeje....amb una massa així...segur!!!!
EliminaPetons,
Olga
Molt bona recepta. Jo la faig igual quan hem de dinar de tàper i ens encanta.
ResponEliminaI aquest color, tan torradeta, mmmm!
Als de casa meva el que més els agrada és que la massa és gruixuda!!!! Són uns panarres acabats.....jejeejejej.....
EliminaPetons i bon cap de setmana!
Olga
Buenassss, nosotros en casa vamos a declarar un día de pan de aceite en casa! Les encanta a todos y la verdad es que no cuesta hacerlo... veo que el tuyo lleva menos tiempo de reposo que el que hago yo y eso me gusta mucho porque mi paciencia es poca jajaja. Voy a tomar nota porque con esa cebolla tiene que estar de muerte lenta.
ResponEliminaUn beso guapa.
Pues en la mía tendremos que hacer lo mismo, Pilar!!!! Somos unos panarras de primera!!!!
EliminaBesos y buen fin de semana!!!!
Olga
M'encanta!!! Jo també he provat les focaccies i són delicioses!!! Amb aquestes fotos m'has fet venir ganes de fer-ne algun dia, quina bona pinta!! Ptons!!!
ResponEliminaDe ben segur que et quedarà boníssima!!!!
EliminaPetons!
Olga
T'ha quedat genial Olga! Jo no tinc Termomix però el procediment imagino que serà el mateix no?
ResponEliminaPetons guapa!
Anna
I tant, Anna!!! Amassat, repòs i.....forn!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Que pintaza, la haré!
ResponEliminaSílvia, te encantará, ya verás!!!!
EliminaGracias por tu visita y...buen fin de semana!!!
Olga