Top blocs de receptes

dimecres, 22 d’abril de 2015

GALETES D'ANÍS


Fa unes setmanes, la de les vacances de Pasqua, vam augmentar el nombre de motlles i el llibres de cuina de casa nostra. Sempre en falta algun....oi? Un dia de compra per un centre comercial o una visita a la gran ciutat són l'excusa perfecta per adquirir-los!
Avui us presento el nou llibre de galetes "Pasión por las cookies" de la bloguera Lara Hernández , de BAKEMANIA . En el podem trobar infinitat de receptes de galetes d'aquí i d'allà, macarons, cookies i pastes de te. Tot un univers de dolçor!

De moment, en porto fetes dues receptes. La primera us la presento avui....Vinga, que us l'explico!

INGREDIENTS:
  • 125g de farina
  • 80g de Maizena
  • 60g de sucre glass i una mica per decorar
  • 130g de mantega sense sal, a temperatura ambient
  • 2 culleretes de postre d'anís 
COM LES PREPAREM?
  1. Escalfem el forn a 175º.
  2. Col·loquem tots els ingredients en el got d'una trituradora (jo, a la Thermomix) i ho processem fins obtenir una massa consistent i que poguéssim manipular (podem afegir més farina si no ens queda així).
  3. Estirem la massa amb l'ajuda d'un corró sobre una superfície enfarinada. Amb el tallador de galetes que més ens agradi, formem les galetes. Les anem col·locant damunt la safata del forn prèviament coberta amb paper vegetal.                   
  4. Enfornem durant 10-12 minuts, a 175º.
  5. Les deixem refredar damunt d'una reixeta i les empolvorem amb sucre glass (opcional).
Si les guardeu en una llauna es conservaran molt dies! Bé....si no desapareixen abans! 






12 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sí, Lolines!! Amb el toquet d'anís....són especials!!!
      petons,
      Olga

      Elimina
  2. Molt bones amb la culleradeta d'anís. Es que es veure un llibre de cuina o un estris i de cap. BESETS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aaaixx, sí!!! M'he de controlar!!!
      Petons, Marisa!
      Olga

      Elimina
  3. Olga, passar-me pel teu bloc és com tornar a l'infància cop rere cop... A casa molts dels dolços que cuinava me mare (rosquilles, pa de pessic, pestiños...) portaven anís i, de fet, feia unas "tortas" que eren quasi idèntiques a les teves galetes. Així que segur que són boníssimes i que no pots menjar només una!!
    Bona diada maca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Debora, a mi m'encanta el gustet de l'anís als dolços!! Penso que els va ser....més tradicionals!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Un toque estupendo para esas galletitas Olga, me encantan!
    Besos de fiesta.

    ResponElimina
  5. A casa les galetes i els dolços que porten anís no cal desar-los... desapareixen!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb les galetes i dolços que prepares....no m'estranya!!! Són una delícia!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. El anis en las pastas es el toque mágico.Super buenas.
    Bona setmana
    Peto

    ResponElimina
  7. M'escanta el gust d'anúis, deuen ser boníssimes.
    Petons.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!