Fa unes setmanes, la de les vacances de Pasqua, vam augmentar el nombre de motlles i el llibres de cuina de casa nostra. Sempre en falta algun....oi? Un dia de compra per un centre comercial o una visita a la gran ciutat són l'excusa perfecta per adquirir-los!
Avui us presento el nou llibre de galetes "Pasión por las cookies" de la bloguera Lara Hernández , de BAKEMANIA . En el podem trobar infinitat de receptes de galetes d'aquí i d'allà, macarons, cookies i pastes de te. Tot un univers de dolçor!
De moment, en porto fetes dues receptes. La primera us la presento avui....Vinga, que us l'explico!
INGREDIENTS:
- 125g de farina
- 80g de Maizena
- 60g de sucre glass i una mica per decorar
- 130g de mantega sense sal, a temperatura ambient
- 2 culleretes de postre d'anís
COM LES PREPAREM?
- Escalfem el forn a 175º.
- Col·loquem tots els ingredients en el got d'una trituradora (jo, a la Thermomix) i ho processem fins obtenir una massa consistent i que poguéssim manipular (podem afegir més farina si no ens queda així).
- Estirem la massa amb l'ajuda d'un corró sobre una superfície enfarinada. Amb el tallador de galetes que més ens agradi, formem les galetes. Les anem col·locant damunt la safata del forn prèviament coberta amb paper vegetal.
- Enfornem durant 10-12 minuts, a 175º.
- Les deixem refredar damunt d'una reixeta i les empolvorem amb sucre glass (opcional).
Si les guardeu en una llauna es conservaran molt dies! Bé....si no desapareixen abans!
Unes galetetes la mar de bones!!
ResponEliminaSí, Lolines!! Amb el toquet d'anís....són especials!!!
Eliminapetons,
Olga
Molt bones amb la culleradeta d'anís. Es que es veure un llibre de cuina o un estris i de cap. BESETS
ResponEliminaAaaixx, sí!!! M'he de controlar!!!
EliminaPetons, Marisa!
Olga
Olga, passar-me pel teu bloc és com tornar a l'infància cop rere cop... A casa molts dels dolços que cuinava me mare (rosquilles, pa de pessic, pestiños...) portaven anís i, de fet, feia unas "tortas" que eren quasi idèntiques a les teves galetes. Així que segur que són boníssimes i que no pots menjar només una!!
ResponEliminaBona diada maca!!
Debora, a mi m'encanta el gustet de l'anís als dolços!! Penso que els va ser....més tradicionals!
EliminaPetonets,
Olga
Un toque estupendo para esas galletitas Olga, me encantan!
ResponEliminaBesos de fiesta.
Pilar, el anís no falla nunca!!!!
EliminaBesos,
Olga
A casa les galetes i els dolços que porten anís no cal desar-los... desapareixen!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Amb les galetes i dolços que prepares....no m'estranya!!! Són una delícia!!!
EliminaPetonets,
Olga
El anis en las pastas es el toque mágico.Super buenas.
ResponEliminaBona setmana
Peto
M'escanta el gust d'anúis, deuen ser boníssimes.
ResponEliminaPetons.