Aquestes magdalenes les tenia a la llista de pendents. Quan vaig tenir a les mans el llibre Bizcochos de Webos Fritos em van cridar molt l'atenció però...no tenia motlles de flam mitjans. Com aquest "problema" ja el tinc solucionat, aquest cap de setmana he decidit fer la meva versió de les "Megamagdalenas". He estrenat els motlles metàl·lics i uns de paper rígid que vaig comprar fa uns dies a la botiga online María Lunarillos. Han quedat molt macos!
Us explico els canvis que he fet respecte a la recepta original: he substituït el suc de taronja per anís i he eliminat la ratlladura de taronja. Han quedat amb aquell gustet a tradicional que m'agrada tant......
- 200g d'ou (rovell i clara)
- 200g de sucre
- 40g d'anís
- 200g de farina tamisada
- 200g d'oli d'OVE
- 10g de Royal
- Un polsim de sal
ELABORACIÓ.......
- Greixem les flameres amb spray desemmotllant (les de paper no cal).
- Batem els ous, el sucre i l'anís amb l' accessori varetes durant 6 minuts a velocitat màxima.
- Incorporar l'oli al bol i barrejar 15 segons a velocitat mitja.
- Canviar l'accessori a pala. Afegir la farina tamisada, el llevat i la sal. Barrejar a velocitat mitjana, només fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
- Abocar la massa a les flameres fins que quedi un dit lliure. Deixar reposar la massa un mínim de 30 minuts a la nevera.
- Escalfar el forn a 2503.
- Fornejar les megamagdalenes a 220º durant uns 14 minuts. Si voleu, podeu empolvorar-les amb sucre abans d'introduir-les al forn.
- Una vegada cuites, les traiem del forn i les deixem temperar una mica dins el motlle, uns 10 minuts. Després ja les podrem desemmotllar. Les deixem refredar sobre una reixeta.
I ja teniu un esmorzar de diumenge.....de primera!! I qui diu de diumenge diu de dilluns, de dimarts, de dimecres,.... o del dia que vosaltres vulgueu!
Estimada Olga. Ja fa un ratet quan les he vistes al Face, m'han enamorat. Ja tenía guardades unes altres teues. A mi no em surten massa bé perquè no tinc molta pràctica i quan les he fetes ha estat sense sucre i no pujen igual.
ResponEliminaNo sé com són les de Su, però les teues amb aquestos motlles tan meravellosos, m'han encissat. Me les emporte ja mateix i encara que no tinc els motles, intentaré fer-les.
Un beset i felicitats pel resultat.
Marisa, em fan feliç les teves paraules!
EliminaPetonets,
Olga
Les he vist al FB!!! Quina pintaaaa! I jo amb un trist cafè amb llet a la panxa!
ResponEliminaM'agrada el canvi que has fet respecte la recepta original. A mi també m'agrada molt aquest toc anissadet. ;)
Ara bé... em trobo amb el mateix problema que tu ja has solucionat... no tinc motlles mitjans de flam... #sniff Ho hauré de solucionar aquesta tarda. jajajaja! S'acosta el cumple del peque i aquesta és una bona proposta pel berenar! Una abraçada!
Aiixxx, Nuni! Aquest és l'esmorzar de diumenge! Els dies de cada dia.....a dieta!!
EliminaAquests motlles són de bon trobar, ja veuràs!!!
Petonets,
Olga
Quina pinta, bonissimas!!!!
ResponEliminaGràcies, Lolines!!! Estic contenta amb el resultat....
EliminaPetons,
Olga
Si les has tret de la Su està assegurat l'èxit, i és que a més fan una pinta genial! el toc de l'anís a les postres o dolços m'encanta, un petó!
ResponEliminaA mi....és que m'encanta l'anís als dolços!!!!
EliminaPetons, Eva!
Olga
wooow que bones!! tinc pendent fer una super magdalena com aquesta!! m'encanta com a esmorzar de cap de setmana! apuntat va! petons
ResponEliminaJa veuràs com t'agradarà, Roser!!!!
EliminaBona recta final de la setmana!! Petons,
Olga
Hola Olga. Agradezco mucho tu visita y comentario. Paso a ver tu blog porque siempre contesto a quien se molesta en dejarme sus palabras y me encuentro con unas recetas a cada cual mejor. Ya me he hecho seguidor tuyo así que confío en que nos sigamos visitando.
ResponEliminaEstas magdalenas que has hecho, tu las llamas megamagdalenas jj, ya que su tamaño es digno de tener en cuenta, tienen un aspecto sencillamente fabuloso. Se ven, por el corte,muy esponjosas y creo que el toque que le has dado de anís ha debido darle un sabor muy rico. Debe ser una delicia poder saborearlas.
Un abrazo
Juan, ya estamos en contacto!!! Nos seguiremos!
EliminaSaludos,
Olga
Ja tenia ganes de veure aquesta recepta Olga! No sé si amb una en tindria prou per sucar a la llet? jajaja
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Anna, si les fas t'agradaran!!!! Petonets!
EliminaOlga
Princesa que ricos te quedaron y estos moldes preciosos.Besosss y buenas noches.
ResponEliminaGracias por tus palabras, Doris!!!
EliminaBesos,
Olga
Megamagdalenas bien aromáticas y buenas.Esta claro que a los que gusta el aroma de anís, es mejor que el aroma de naranja.
ResponEliminapeto
Miquel.....l'anís és l'anís!!! jejejeejeje......
EliminaPetonets,
Olga
Jo seria capaç de menjar-me'n una de les "mega" jo tota sola!!! Mmmmmm....i quins motlles mitjans de flam més xulis!!! Petons!
ResponEliminaJjejejejej....jo també, Mònica!!! Tallant, tallant,......tota!!!!!
EliminaPetons,
Olga