El divendres vaig anar a Benifallet i la meva sogra em va donar nectarines. La campanya de la fruita està al 100% i no donem a l'abast!!
De tornada a casa vaig anar rumiant i plantejant-me diferents finals per les nectarines.....melmelada, sucs, congelar-les per fer sorbet,i per què no.....panna cotta!
A última hora de la nit vaig posar-me amb ella i, la veritat, el resultat ens ha agradat moltíssim. Ja tenim una varietat més!
Vinga, us explico!!!!
INGREDIENTS:
- 5OOg de nata 35% MG
- 100g de sucre
- 4 nectarines
- 3 fulles de gelatina
COM HO PREPAREM.....
- Hidratem amb aigua freda les fulles de gelatina
- Posem la nata i el sucre en un cassó i l'escalfem. La portem al punt d'ebullició.
- Mentrestant, trossegem les nectarines i les triturem amb la batedora.
- Una vegada ha arribat al punt d'ebullició baixem el foc a un punt mig i incorporem el puré de nectarina. Ho fem coure durant uns 3 minuts, aproximadament. Retirem del foc.
- Escorrem ben bé les fulles de gelatina, les afegim a la panna cotta i ho remenem molt bé fins la seva completa dissolució.
- Ho aboquem als recipients que tenim preparats i la deixem refredar al frigorífic. Estarà a punt de poder-se consumir al cap de 4 hores, però millor fer-la amb més hores d'antelació.
Què us ha semblat? Us animareu a fer-la? Penso que us sorprendrà......
Perdona, pero no se veure quan s' incorpora la gelatina.
ResponEliminaM'agradarà molt fer aquesta recepta
Aaaiixxxxx!!! Al moment de publicar-la m'he adonat que no havia especificat! Ja tinc rectificada l'entrada.......disculpa!
EliminaSalut!
Olga
Gràcies
EliminaUna panna cotta més!!! Ha de ser molt bona també.
ResponEliminaI per cert...si et sobren les nectarines ja saps...a Reus sempre seran benvingudes ;-)
Ptnts
Dolça
Sí, Dolça, és molt bona!!!! Tema nectarines.......així ho faré!!!
EliminaPetonets!!!
Olga
Que delicia, yo me apunto desde ya huuuu.Bueno bueno.Bs
ResponEliminaDoris....¡ya verás que buena es!
EliminaBesos,
Olga
Ohh quina bona idea!! ets la reina de les panna cottes ;). Me l'apunto perquè són unes postres que m'encanten, a mi i a tothom! un petó!
ResponEliminaNoooo, ni molt menys!!!! Simple aficionada a provar versions.........
EliminaPetons, Eva!!!
Olga
Amb fruita casolana segur que tot surt més bo!!! ha de tenir un gust molt suau i bo!
ResponEliminaTeresa, com la fruita de l'hort no hi ha res!!!!
EliminaPetons,
Olga
Li has encomanat això de les panna cottes a ma germana...ahir ens en va fer una degustació...recepta teva...ja veig que diumenge que ve farà la de nectarina!!! Petons!
ResponEliminaM'alegro moltíssim!!!!! Petonets, Mònica!
EliminaOlga
Bona idea per aprofitar les nectarines. Aquí a Lleida encara són verdes, em quedo la recepta per més endavant. Petons.
ResponEliminaDesitjo que t'agradi, Chus!!!!
EliminaPetonets!
Olga
Oh que bona i que original! m'encanten les nectarines, a veure si m'hi poso i la faig, gràcies Olga :)
ResponEliminaPtons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es