Sempre m'han fet molt goig aquestes tires de pollastre. Les he vist en catàlegs d'aliments congelats, en publicitat de supermercats, en algun restaurant....i tenia ganes de fer-les. Són molt fàcils de fer i queden molt resultones.
Si us agrada el curry.....perfecte!!! I si no us agrada, no cal que en poseu! Ara, el que sí que no us aconsello eliminar és l'ametlla ratllada de l'arrebossat.....
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Pit de pollastre tallat a tires
- Pa ratllat per arrebossar
- Ametlla en pols (la que he utilitzat és la de Lidl, ja que té algun trosset més gran d'ametlla i per l'arrebossat és ideal).
- Ou
- Curry
- Sal
- Oli OVE
PREPARACIÓ......
- Tallem el pit de pollastre a tires i el salem.
- Preparem el pa ratllat, la farina d'ametlla i el curry (quantitat al vostre gust!). Batem l'ou per arrebossar.
- Arrebossem les tires de pollastre i les fregim en oli abundant.
I ja està!!! Ja podeu gaudir d'unes delicioses tires de pollastre o uns chicken fingers al curry! A casa nostra van volar.....
que booooooooooooooooooo
ResponEliminaSí, van volar ràpid!!!
EliminaPetons,
Olga
Mmmmmmm. Me la guardo. M' agrada molt lo de l'atmella. Els arrebossats me xiflan i el curry.... otro tanto!!!
ResponEliminaPetlnets i bona, bona recepte
Manu....doncs xalaràs de valent!!
EliminaPetonets,
Olga
Molt bo aquest arrebossat.
ResponEliminaGràcies, Lolines!! El toc de l'ametlla és molt bo!!!
EliminaPetonets,
Olga
Me gustan esos deditos deliciosos. Le has puesto un rebozado muy rico con la almendra, lo tendré en cuenta, tengo unos en borradores que los puse en adobo y luego los empané, a ver cuándo escribo la receta que también estaban muy ricos.
ResponEliminaUn besico.
Pilar.....¡me quedo esperando los tuyos!
EliminaBesotes,
Olga
que ricos! ese rebozado crujiente tiene que darle un toque fantastico, me gusta mucho tu blog y me quedo por aqui, bicos
ResponElimina¡Muchas gracias por tus palabras, Viví! La almendra le da un toque especial.....
EliminaBesos,
Olga
De tant en tant en fem, sense curry, amb ametlla... pel tuper universitari són perfectes i per sopar amb amanida també.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Per nosaltres ha estat la primera.....i no serà l'última!!!
EliminaPetonets, Dolça!
Olga
Quedan una delicia estas tiras así rebozadas con las almendras y con el toque del curry¡ crujientes sublimes¡¡
ResponEliminapetons
Van volar de la taula!!!! El toquet del curry....boníssim!!!
EliminaPetonets,
Olga
Quina idea la d'afegir ametlla mòlta a l'arrebossat! Ho hauré de provar! I l'afegiré el puntet de curry. Ja t'wxplicaré! Creus que quedaria bé fet al forn? Un petó!
ResponEliminaAnna, és el que vull provar!!!! Quan ho faci....t'explico!!!!
EliminaPetonets,
Olga
M'apunto els dos tocs: ametlla i curry. No els he provat i crec que agradaràn:=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció....ja m'ho explicaràs!!! De ben segur que t'agradaran.....
EliminaPetonets,
Olga
Apa Olga amb ametlla!!! Jo vaig estar una temporada de dieta esportiva i no podia menjar el rebossat tradicional i feia tiretes d'aquestes amb coco ratllat :) També surten molt bones!! Però no vaig pensar mai a fer-ho amb ametlla! Una idea estupenda! I amb el curry han d'acabar de donar 'el pego'
ResponEliminaFantàstic!!! Ho provaré aviat!!
Petons
Dolors, m'apunto lo del coco ratllat!!! Una abraçada!
EliminaPetonets,
Olga
El futbol no m'agrada gaire... però amb una delícia així ve que vindria a una trobada futbolera! m'encanta el punt de l'ametlla i el curri, molt original! un petó!
ResponEliminaDoncs....vinga!!! T'esperem la setmana vinent!!!!
EliminaPetonets, Eva!
Olga
Como me apetece y eso solo de verlo. Bssss y buenas noches.
ResponEliminaAnímate a prepararlas, ¡ya verás!
EliminaBesos,
Olga
Que buena pinta, las tengo que probar! Me gusta tu blog guapa, te espero por el mio aver si te parece que nos sigamos por Gfc? Saludos
ResponElimina¡Gracias, Carolina! Ahora voy a verte!!!
EliminaSaludos,
Olga
Ni en un restaurant sortirien tan bons, aquests fingers teus!!!!
ResponEliminaEnhorabona, Olga
Ptns i sobre tot... salut!!!!
Lourdes. ♥
Em mires amb bons ulls, Lourdes!
EliminaÉs veritat....sobretot salut!!! Petons!
Olga
En tinc una a casa que el curry la perd...i aquests fingers...tan cruixents, la farien embogir...o sigui que a preparar-los un dia d'aquest s'ha dit! Petonarros!
ResponEliminaJa me diràs si han agradat, Mònica!!!
EliminaPetonets,
Olga