Top blocs de receptes

dijous, 11 de juny de 2015

CÓC RÀPID DE IOGURT AMB ALBERCOCS


Recordeu que a l'entrada anterior us explicava que havia fet tres cócs amb albercocs? Doncs aquest que us presento ara és el segon. 
Vaig optar per fer la meva versió del Bizcocho rápido de Ciruelas del llibre Bizcochos de Webos Fritos. Vaig pensar que si era un cóc que sortia bé amb prunes també podia sortir bé amb albercocs i....la vaig encertar; vaig eliminar la ratlladura de llimona (a mi no m'acaba de fer el pes en segons quins pastissos) i he afegit el sucre vainillat. Va quedar boníssim! 
El iogurt que hem utilitzat per fer-lo és de la marca La Fageda. Quan faig cócs m'agrada utilitzar iogurts de qualitat, i aquests ho asseguro que ho són. El got és el que utilitzem com a unitat de mesura.
A més....va ser l'excusa ideal per estrenar motlle! 
Vinga, us explico!!!!

INGREDIENTS: 
  • 3 gots de farina 
  • 1 got i 1/4 de sucre
  • 1/4 de got de sucre vainillat
  • 1 got d'oli d'OVE 
  • 1 got de iogurt natural La Fageda
  • 3 ous
  • 10g de Royal
  • 6 albercocs tallats a daus petits 
  • Sucre glass vainillat 
  • Sucre glass normal 
HO PREPAREM.......
  1. Escalfem el forn a 180º 
  2. Greixem el motlle 
  3. Tamisem la farina
  4. Posem tots els ingredients en un bol o al got de la KA i ho batem suaument fins que està tot ben integrat (uns 5 minuts a velocitat 2).    
  5. Aboquem la massa al motlle que tinguem preparat.  
  6. Fornegem durant 35 minuts a 180º i uns 10-15 minuts a 160º.
  7. Una vegada hagi acabat la cocció el traiem del forn i el deixem reposar uns 10 minuts. El desemmotllem sobre una reixeta. 
  8. Quan estigui fred l'empolvorem amb una barreja de sucre glass vainillat i normal. 
Ja em direu què us sembla si el proveu de fer. A nosaltres....ens va encantar!






11 comentaris:

  1. Delicioso, jugoso y darte las gracias por compartirlo.Bsssss.Doris

    ResponElimina
  2. Este te ha salido estupendo. El que hice yo era con canela y me confundí de bote, en lugar de canela le puse nuez moscada... y estaba delicioso jajajaja.
    Es que el toque ácido del alberge me encanta!!

    http://yalalunaseleveelombligo.blogspot.com.es/2012/08/bizcocho-de-alberge-para-mi-cumple.html

    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias, Pilar!
      El otro que tengo pendiente de publicar lleva canela.......
      Besos,
      Olga

      Elimina
  3. Quina pinta Olga, segur que et va queda molt bo amb els albercocs :)
    La veritat es que com els iogurts de La Fageda no n'hi han, són tan bons que gairebé t'asseguren l'èxit de qualsevol recepta en la que els utilitzis.
    Un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Debora.....va quedar molt bo amb els trossets d'albercoc! Opino igual que tu respecte als iogurts La Fageda.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. El coc de iogur, sempre queda bonissim i si li poses albercocs, ummmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'haurem d'anar provant amb diferents fruites!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Mmmmare meva, quina pinta! Aquesta recepta de coca de iogurt no falla, i m'encanta perquè es pot adaptar de mil maneres. Boníssima!
    Marta

    ResponElimina
  6. com m'agraden els cócs casolans! és un esmorzar o picapica perfecte oi? petons

    ResponElimina
  7. Deus tenir motlles per donar i vendre! Què bons els albercocs per fer postres , oi? M' imagino la tendresa i h umitat d´un tall d´aquest bescuit.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!