Recordeu que a l'entrada anterior us explicava que havia fet tres cócs amb albercocs? Doncs aquest que us presento ara és el segon.
Vaig optar per fer la meva versió del Bizcocho rápido de Ciruelas del llibre Bizcochos de Webos Fritos. Vaig pensar que si era un cóc que sortia bé amb prunes també podia sortir bé amb albercocs i....la vaig encertar; vaig eliminar la ratlladura de llimona (a mi no m'acaba de fer el pes en segons quins pastissos) i he afegit el sucre vainillat. Va quedar boníssim!
El iogurt que hem utilitzat per fer-lo és de la marca La Fageda. Quan faig cócs m'agrada utilitzar iogurts de qualitat, i aquests ho asseguro que ho són. El got és el que utilitzem com a unitat de mesura.
Vinga, us explico!!!!
- 3 gots de farina
- 1 got i 1/4 de sucre
- 1/4 de got de sucre vainillat
- 1 got d'oli d'OVE
- 1 got de iogurt natural La Fageda
- 3 ous
- 10g de Royal
- 6 albercocs tallats a daus petits
- Sucre glass vainillat
- Sucre glass normal
HO PREPAREM.......
- Escalfem el forn a 180º
- Greixem el motlle
- Tamisem la farina
- Posem tots els ingredients en un bol o al got de la KA i ho batem suaument fins que està tot ben integrat (uns 5 minuts a velocitat 2).
- Aboquem la massa al motlle que tinguem preparat.
- Fornegem durant 35 minuts a 180º i uns 10-15 minuts a 160º.
- Una vegada hagi acabat la cocció el traiem del forn i el deixem reposar uns 10 minuts. El desemmotllem sobre una reixeta.
- Quan estigui fred l'empolvorem amb una barreja de sucre glass vainillat i normal.
Ja em direu què us sembla si el proveu de fer. A nosaltres....ens va encantar!
Delicioso, jugoso y darte las gracias por compartirlo.Bsssss.Doris
ResponElimina¡Voló rápidamente, Doris!
EliminaBesos,
Olga
Este te ha salido estupendo. El que hice yo era con canela y me confundí de bote, en lugar de canela le puse nuez moscada... y estaba delicioso jajajaja.
ResponEliminaEs que el toque ácido del alberge me encanta!!
http://yalalunaseleveelombligo.blogspot.com.es/2012/08/bizcocho-de-alberge-para-mi-cumple.html
Besos
¡Gracias, Pilar!
EliminaEl otro que tengo pendiente de publicar lleva canela.......
Besos,
Olga
Quina pinta Olga, segur que et va queda molt bo amb els albercocs :)
ResponEliminaLa veritat es que com els iogurts de La Fageda no n'hi han, són tan bons que gairebé t'asseguren l'èxit de qualsevol recepta en la que els utilitzis.
Un petó!!
Debora.....va quedar molt bo amb els trossets d'albercoc! Opino igual que tu respecte als iogurts La Fageda.....
EliminaPetonets,
Olga
El coc de iogur, sempre queda bonissim i si li poses albercocs, ummmmm
ResponEliminaL'haurem d'anar provant amb diferents fruites!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Mmmmare meva, quina pinta! Aquesta recepta de coca de iogurt no falla, i m'encanta perquè es pot adaptar de mil maneres. Boníssima!
ResponEliminaMarta
com m'agraden els cócs casolans! és un esmorzar o picapica perfecte oi? petons
ResponEliminaDeus tenir motlles per donar i vendre! Què bons els albercocs per fer postres , oi? M' imagino la tendresa i h umitat d´un tall d´aquest bescuit.
ResponElimina