Aquest és el tercer! El que faltava! Molt especial per mi perquè és recepta de la meva estimada amiga Dolça, del bloc NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA.
És un cóc d'albercocs diferent....la seva massa porta puré de patata! A diferència de la seva recepta, jo he posat patata bullida. També es pot fer amb preparat per fer puré! La propera vegada ho provaré.
Vinga, us l'explico.....
INGREDIENTS:
- Albercocs tallats per la meitat, sense pinyol
- 250g de farina de força
- 100g de sucre
- 2 ous
- 20g de llevat fresc
- 40g de sagí
- 40g de puré de patata
- 75ml d'oli d'OVE
- 140 ml d'aigua
- sucre i canyella en pols per macerar els albercocs
- sucre glass per decorar
COM EL PREPAREM......
- Ho preparem en un bol. Comencem per desfer el llevat amb l'aigua i anem afegint en aquest ordre: sagí, ous, oli, sucre, puré de patata i farina. Ho amassem.
- Preparem el motlle en el que vulguem coure el cóc (el pintem amb oli). Aboquem la massa i la deixem reposar dues aproximadament (tapada amb un drap en un lloc càlid i sense corrent d'aire).
- Posem a macerar els albercocs amb sucre i canyella. La quantitat de sucre dependrà de la dolçor de la fruita i del vostre gust.
- Una vegada ha acabat de reposar la massa col·loquem els albercocs de cara avall. Aboquem una part del suquet han deixat anar durant la maceració.
- Enfornem durant uns 30 minuts a 180º. Ha de quedar daurat.
- La deixem refredar en una reixeta. Quan estigui fred l'empolvorem amb sucre glass.
I ja tenim una altra coca d'albercocs ben deliciosa! Us animareu a fer-la?
Qe rica te quedó, muchas gracias por compartirla.Bssss
ResponElimina¡A ti por tu visita! Besos,
EliminaOlga
Que bé que us agradés!!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Sí, Dolça! Tot un èxit!!!
EliminaPetonets,
Olga
Temps d'aubercocs que fan bo a tot arreu!
ResponEliminaLa fruita més dolça.....és la que tenim ara! L'hem d'aprofitar!
EliminaPetonets, Sara!
Olga
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaApa, quin recopilatori Olga, m'ha agradat molt :)
ResponEliminaBoníssims els albercocs y boníssimes les coques, el problema ara serà triar jeje
He vist moltes coques fetes amb puré de patata, i pel que veig i dieu, són molt bones... m'hauré d'animar aviat :P
Un petó!!
Gràcies, Debora! No hi ha cap problema en triar.....una darrere de l'altra!!!!
EliminaPetonets!
Olga
doncs m'has donat una idea amb els prèssecs del meu pare, faré una coca d'aquestes. Bonissima i super resultona! petons
ResponEliminaNo et penediràs d'haver-la fet!
EliminaPetons,
Olga
Jo potser la faré amb cireres,i....el que m'ha agradat moltísssim és: " el motlle":=)MªAssumpció
ResponEliminaJa em diràs com queda amb cireres!!!!!
EliminaPetonets!
Olga
Jo potser la faré amb cireres,i....el que m'ha agradat moltísssim és: " el motlle":=)MªAssumpció
ResponEliminaEsta coca siempre triunfa y ademas es muy versátil con la fruta que quieras poner.
ResponEliminaPetons
Més avant la provaré de fer amb altra fruita, Miquel!
EliminaPetons,
Olga