El gaspatxo no agrada al 50% de la meva família però jo el preparo per a l'altre 50%, és a dir, per la meva filla i per mi. I, mira, a més a més m'he aficionat a provar amb diferents ingredients. Els d' avui ens han sorprès molt gratament!
Tenia préssecs i nectarines al seu punt de maduració, quasi ja passats; així que, abans de que és fessin malbé he buscat com fer un gaspatxo de préssec i en un moment l'he preparat. La recepta l'he trobat a la blogosferathermomix , pujada per Pepekitchen. He fet una petita modificació: he afegit nectarina i he eliminat el pebrot (no em senta gaire bé....).
Vinga, us explico!
- 250g de préssecs
- 200g de nectarines
- 450g de tomàquets madurs
- 30g de ceba
- 30g de vinagre
- 1 all molt petit
- 1 cdta de sal
- 40g d'oli OVE
PREPARACIÓ......
- Pelar préssecs i nectarines, trossejar-los i introduir-los al got.
- Afegir els tomàquets, la ceba, el vinagre, l'all i la sal. Triturar 2 minuts/Velocitat 10. Si ho feu amb una batedora normal, triturar fins que quedi molt fi.
- Incorporar l'oli OVE pel bocal, amb un rajolí molt finet i a Velocitat 4. Amb la batedora normal, remenar durant uns segons a velocitat baixa.
Ben fresquet, molt fresquet....deliciós!! No m'hagués imaginat mai fer gaspatxo amb préssec!
Delicioso!!!!
ResponElimina¡Te doy toda la razón!
EliminaSaludos,
Olga
DELICIÓS és poc, quin color més maco, fa venir en gust eh.
ResponEliminaPetons Olga
Gràcies, Debora! És molt bo, la veritat!
EliminaPetons,
Olga
que original! m'encanta així fresquet per passar aquesta caldufa....petons
ResponEliminaRoser, ajuda a passar la calor! És molt refrescant......
EliminaPetons,
Olga
Fas meravelles amb les nectarines!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Res.....cosetes senzilles, sense cap complicació!
EliminaPetonets, Dolça!
Olga
que rico a mi tambien me gusta poerle frutas , me apunto la receta y me quedo de seguidora , besitos
ResponEliminaYo me he aficionado este verano a prepararlo con frutas y, la verda, ha sido un gran descubrimiento.
EliminaSaludos y gracias por la visita,
Olga
Que bo deu ser!! I té un coloret molt apetitós, me l'apunto :)
ResponEliminaPetons
Anna
Sí, Anna! És molt bo!!!
EliminaPetons.
Olga
Muy rico y aromático con estas frutas tan buenas.Bssss
ResponElimina¡Y muy refrescante!
EliminaBesos,
Olga
Me l'apunto que aquest l'he de provar! m'agrada molt afegir fruita al gaspatxo, li suavitza el sabor i queda boníssim! molt original aquest, un petó!
ResponEliminaTé un gustet molt especial, Eva!
EliminaPetons,.
Olga
Olga quin color més maco i viu té aquest gaspatxo de préssec i nectarina!
ResponEliminaSóc molt aficionada als gaspatxos de tota mena (cirera, maduixa...) però amb préssec no l'he fet mai! Ja no tinc excusa. ;) I amb la thermomix la textura queda taaaaan fineta que és una passada!
Súper refrescant! I a mi tampoc se'm posa massa bé el pebrot cru.
Molts petons!!!
Jo m'he aficionat enguany als gaspatxos amb fruita i....m'encanta. La textura de la Thermomix....genial!
EliminaPetons!
Olga
A nosaltres ens encanten els gaspatxos i aquest deu estar molt bo!
ResponEliminaSí, Sara! T'agradarà!
EliminaPetons,
Olga
vengo a visitarte desde el blog de Doris y me encuentro con una cocinera que le gusta crear como es el caso de esta tu receta. Te digo que el melocotón en preparaciones saladas queda muy bien.
ResponEliminaBesos hoy desde
y te invito a pasear por
http://norma2-siempreesprimavera-norma2.blogspot.com.ar/2015/07/la-ciudad-de-buenos-aires-
desde-el-aire.html
y desde
http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2015/07/las-latas-como-sistema-de-conservacion.html
Norma, el melocotón en platos salados me gusta muchísimo. Tiene un sabor muy especial.
EliminaGracias por tu visita y me paso por tu blog.
Besos,
Olga
Mmmmm els gaspatxos barrejats amb fruita son boníssims!
ResponEliminaJudith, sí!!! Deliciosos i refrescants!
EliminaPetons,
Olga