MAGDALENES @XavierBarriga aromatizades amb vainilla


 

Les magdalenes del Xavier Barriga s'han convertit en tot un clàssic! Si ja són de per sí clàssiques i majestuoses les magdalenes.... el Xavier les ha acabat de convertir en les reines del forn. A més, des que tinc la Kitchen Aid fer magdalenes és un goig; queden uns copetes impressionants! 

La recepta que us presento té una petita variació respecte a la recepta original: he substituït la llimona i la canyella pel gust de la vainilla. M'agraden més així.....què hi farem!

INGREDIENTS (12 unitats aprox):
  • 125g d'ou
  • 125g de sucre
  • 50g de sucre vainillat
  • 60ml de llet sencera
  • 190 ml d'oli d'oliva suau
  • 210g de farina de rebosteria
  • 7g d'impulsor químic ROYAL
  • 1 polsim de sal
ELABORACIÓ: 
  1. Batem els ous i el sucre a alta velocitat amb l'accessori batedor de la KA o amb un batedor de varetes. Molt ben batuts, fins que ens quedi una massa esponjosa.                                    
  2. Mentrestant barregem la farina amb el Royal i la sal. 
  3. Posem la marxa lenta i incorporem la llet. Tot seguit, sense parar, l'oli.
  4. A continuació, incorporem la farina; quan està ben barrejada augmentem la velocitat de la KA a velocitat alta, durant 2 o 3 minuts. 
  5. Tapem la massa amb un drap i la deixem reposar a la nevera durant 1 hora, com a mínim. 
  6. Escalfem el forn a 250º.
  7. Traiem la massa de la nevera i la removem enèrgicament amb un batedor manual. 
  8. Omplim les càpsules de les magdalenes fins una mica més de les 3/4 parts de la seva capacitat. Jo les col·loco dins un motlle metàl·lic, així no s'obren les càpsules i és més fàcil que pugin millor les magdalenes.                                                                  
  9. Enfornem a 210º durant uns 14-16 minuts. Vigileu-les tota l'estona! No les perdeu de vista! 
  10. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.       
Si voleu preparar unes magdalenes amb un toc de xocolata, podeu barrejar una part de la massa amb perles de xocolata. No cal fer res més!
  

Què us ha semblat? Us animareu a preparar-les aquest cap de setmana? 




  

 


Comentaris

  1. Que ricas y que buena presencia tienen,Besosss

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias, Doris! Desaparecieron muy rápidamente........
      Besos,
      Olga

      Elimina
  2. Doncs si que tenen un copete ben alt, quina bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jjjejejeje....Judith, estic molt satisfeta del copete!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. M'emporto una de cada per esmorzar!! Quina bona pinta que fan Olga, amb el seu "copete" i tot, boníssimes!!
    Petons i bon diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que t'agradaria molt!!!! Estic molt contenta amb els copetes!!!
      Petons, Debora!
      Olga

      Elimina
  4. Quan fas la recepta d´en Barriga ja no la pots substituir per cap altra....Aquesta combinació amb vainilla deu ser una delícia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi......és que la vainilla em xifla!!!
      Petons i moltes gràcies per la visita!
      Olga

      Elimina
  5. No fallen mai i són boníssimes!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolça.....moltes gràcies!!! A tu no et falla mai res!!! Ets experta en tot!
      Petonets,
      olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!