Top blocs de receptes

dilluns, 19 d’octubre de 2015

BUNDT CAKE DE LICOR D'ARRÒS X2 @DelBlocAlPlat



Aquesta és la meva primera participació al repte DEL BLOC AL PLAT, organitzat pel bloc DESTAPANT CASSOLES. 
El bloc PEBRE I XOCOLATA ha estat el triat aquest mes per poder mirar i remenar entre les seves receptes i publicar-ne una d' elles. A la Marta la vaig conèixer a la trobada blloguera de la Cerdanya i m'ha fet il·lusió participar amb el seu bloc. 
He triat la seva recepta de Bundt cake de iogurt i Baileys, però jo he fet una versió ebrenca. L'he fet amb licor d'arròs Segadors del Delta. A veure què us sembla la meva versió!

INGREDIENTS DEL BUNDT:
  • 2 iogurts grecs La Fageda (utilitzem el pot com a unitat de mesura)
  • 4 pots de sucre
  • 4 ous
  • 6 pots de farina
  • 32g de Royal
  • 1 pot d'oli d'oliva VE
  • 1 pot de licor de crema d'arròs 
INGREDIENTS DE LA GLASSA:
  • Licor d'arròs
  • Sucre glass 
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfem el forn amb 180º.
  2. Greixem el motlle amb mantega o amb spray antiadherent. 
  3. Tamisem la farina i el llevat.
  4. Batem els ous i el sucre fins obtenir una massa cremosa i blanquinosa. 
  5. A continuació afegim molt a poc a poc el iogurt, l'oli i el licor d'arròs. 
  6. Per últim, incorporem la farina.Ho hem de fer molt a poc a poc, a cullerades. 
  7. Aboquem la massa al motlle i ho enfornem durant uns 50 minuts. Per comprovar si està cuit,el punxem.   
  8. Una vegada el traiem del forn, el deixem reposar durant 10 minuts dins el motlle. 
  9. Desemmotllem el bundt i el deixem refredar sobre una reixeta.                                           
  10. Preparem la glassa de licor: barregem tres o quatre cullerades de sucre glass amb un raig de licor d'arròs. Jo ho faig una mica "a ull", fins que la textura és la que m'agrada.                    
  11. Repartim la glassa per damunt del bundt.
Desitjo que a la Marta li hagi agradat aquesta versió del seu bundt cake! Ho he fet amb tota l'estimació del món!




 




 


17 comentaris:

  1. Uaaaaaala!!!, m'he quedat bocabadada en veure les fotos!, preciós pastís!, i veig que amb ingredients ben bons i de la terra: licor d'arròs que hauré de probar SEGUR, i iogurts de La Fageda...uff... Ha de ser boníssim!. Moltes gràcies per participar, espero t'ho hagis passat bé i t'espero a la propera convocatòria de novembre!, amb aquest nivell no hi pots faltar!, una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mercè, et prometo que a partir d'ara no faltaré!!! Felicitats per la teva iniciativa!!! Gràcies per les teves paraules....
      Petons!
      Olga

      Elimina
  2. A banda de bona, que ho era segur, quina forma més maca!! aquests motlles són molt xulos i van súper bé! t'ha quedat màquissim! bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa....sí, el motlle fa que quedi molt bé!!! Moltes gràcies! Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Quina preciositat del bundt cake que t'ha quedat! I el toc de licor d'arròs...irresistible, segur! Prenc nota de la glassa amb licor! Saps que des de que vam anar a Benifallet i vam tastar el licor, sempre mirem de tenir-ne a casa! Ens hem enganxat al licor d'arròs! Gràcies per la descoberta!! Un petonet i fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada que us hagués agradat tant, Anna! La glassa queda molt suau i amb el toquet del licor...mmmmm....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. És preciós! L'efecte de la glaça queda espatarrant. El toc "ebrenc" m'ha agradat molt :)
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta, no saps lo contenta que em fas al dir-me que t'ha agradat!!! Gràcies!!!
      Petons,
      olga

      Elimina
  5. Olga !!! No coneixia el licor d'arròs i segur que li aporta un sabor molt bo. T'ha quedat un bundt cake preciós. Ens retrobem en el proper repte. Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joaquina.....l'has de provar! Ja veuràs que bo és! Ha triomfat bastant per les nostres terres!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. A la Marta i a nosaltres Olga, últimament estás on fire amb els bundts ehh, i tots boníssims!!
    El licor d'arrós és molt dolçet, segur que li dóna un gust molt bo.
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Debora....sí!!!! M'he aficionat de mala manera!!!! ;-)
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Apa apa apaaaaaa...això ha de ser una delícia ebrenca!!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Dolça!!!! Ho és!!! Sobretot el glassejat...mmmmm......
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. Doncs què vols que ens sembli si no és que t'ha quedat una recepta molt regional i que voldria mossegar ara mateix??!!?!?! Un 10!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ooooooiiixxxxx!!! Gràcies per les teves paraules, Dolors!!! La veritat és que va quedar molt bo!! El glassejat....mmmmm.....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. El trobo molt original. Crec que el toc d´alcohol i ha d´anar perfecte. Lo que no coneixia era aquest licor d´arros. El unic que conec es un de xino que a pricipis de casads, el Pepe va comprar a la semana xinesa de El Corte Ingles. Fort, fort, fort....Jaaaajaaaa. No se com será aquest que dius tu, espero que no sigui com aquell, perque si no....es per sortir rodolant.jaaajaaaa.
    Petons

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!