Top blocs de receptes

divendres, 16 d’octubre de 2015

GALETES D'AVENA, SPECULOOS I XOCOLATA


Aquestes són les primeres galetes d'avena que preparo. I la primera vegada que utilitzo l'speculoos!! Sempre que he vist receptes publicades m'han cridat molt l'atenció però no m'he acabat de decidir per fer-les. I em penedeixo! El cap de setmana passat les vaig descobrir i em lamento de no haver-ho fet abans. Coses que passen! 
La recepta que us presento és una variació de la recepta del llibre "Pasión por las cookies" de Lara Hernández. Les seves són amb panses i canyella i les meves amb perles de xocolata i speculoos. 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • 115g de mantega a temperatura ambient
  • 125g de sucre morè 
  • 1 ou 
  • 1/2 cdta d'extracte de vainilla
  • 95g de farina
  • 1/2 cdta de bicarbonat
  • 1 cdta de postre d'speculoos 
  • 1 polsim de sal
  • 120g de flocs d'avena
  • 60g de perles de xocolata 
PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 175º
  2. Batem el sucre amb la mantega durant un parell de minuts aproximadament.                      
  3. A continuació afegim l'ou i l'extracte de vainilla.
  4. Incorporem la farina, la sal, el bicarbonat i l'speculoos. Afegim també els flocs d'avena. 
  5. Per últim, incorporem les perles de xocolata.
  6. Dividim la massa en boletes d'uns 3 cm i les col·loquem a la safata del forn, coberta amb paper vegetal.                                                  
  7. Enfornem durant uns 12 minuts aproximadament.  
  8. Quan hagin passat uns minuts, les col·loquem damunt una reixeta i les deixem refredar.  
Haureu de fer esforços per esperar-vos a que estiguin fredes per tastar-les! L'aroma que desprenen al fornejar és....mmmmmm!!!! 

 


2 comentaris:

  1. Ademas de buenas es también muy agradable la buena olor que deja en la cocina, desde luego hay que hacer esfuerzos para no comerlas antes de que se enfríen.
    Buen finde
    bss

    ResponElimina
  2. Uff Olga, quina idea m'acabes de donar.. vaig probar la crema d'untar d'speculoos fa cosa d'un mes, i...Quina cosa més bona!! Ara volia continuar experimentant, així que unes galetes tan bones com aquestes no són mala idea, en absolut :)
    Petons!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!