El dia de la inauguració de les Jornades Gastronòmiques em vaig comprometre a publicar recepta amb albergínia i avui us la presento.
La idea de combinar l'albergínia amb la brandada és del bloc M'AGRADA CUINAR. Em va agradar moltíssim quan vaig veure el mil fulls d'albergínia, brandada i mel......quina delícia!
Com ja hem començat a pensar en els àpats de Nadal li hem volgut donar un toc a aquest entrant.
A més, he volgut provar un arrebossat sense gluten que vaig veure l'altre dia a l'Esclat.
El resultat ens ha agradat moltíssim!
- Brandada de bacallà (jo la faig amb la Thermomix. Si cliqueu, us enllaço a la recepta de l'Anna)
- Albergínia
- Arrebossat cruixent Crumbs
- Oli d'oliva
- Aigua i llimona (per a que no es faci negra l'albergínia)
PREPARACIÓ:
- En una paella poseu oli d'oliva a escalfar.
- Talleu les albergínies a rodanxes i després amb el tallador en forma d'estel. Mentrestant, deixeu-les en aigua i llimona per a que no es facin negres.
- Assequeu els estels amb paper de cuina, saleu-los i arrebosseu-los.
- Fregiu els estels i dipositeu-los damunt de paper de cuina per a que perdin l'excés d'oli.
- Munteu el pintxo: estel, culleradeta de postre de branda i estel.
Ja està! Així de fàcil! Què us ha semblat? A nosaltres ens ha agradat moltíssim....
Ah!! I amb la resta de la rodanxa de l'estel hem fet el mateix....l'hem aprofitat tota! Ens ha fet d'acompanyament al segon plat.