ESTELS D'ALBERGÍNIA I BRANDADA DE BACALLÀ



El dia de la inauguració de les Jornades Gastronòmiques em vaig comprometre a publicar recepta amb albergínia i avui us la presento. 
La idea de combinar l'albergínia amb la brandada és del bloc M'AGRADA CUINAR. Em va agradar moltíssim quan vaig veure el mil fulls d'albergínia, brandada i mel......quina delícia!
Com ja hem començat a pensar en els àpats de Nadal li hem volgut donar un toc a aquest entrant.

A més, he volgut provar un arrebossat sense gluten que vaig veure l'altre dia a l'Esclat. 
El resultat ens ha agradat moltíssim!

INGREDIENTS: 
  • Brandada de bacallà (jo la faig amb la Thermomix. Si cliqueu, us enllaço a la recepta de l'Anna) 
  • Albergínia
  • Arrebossat cruixent Crumbs 
  • Oli d'oliva 
  • Aigua i llimona (per a que no es faci negra l'albergínia)
PREPARACIÓ: 
  1. En una paella poseu oli d'oliva a escalfar.
  2. Talleu les albergínies a rodanxes i després amb el tallador en forma d'estel. Mentrestant, deixeu-les en aigua i llimona per a que no es facin negres.    
  3. Assequeu els estels amb paper de cuina, saleu-los i arrebosseu-los.                                     
  4. Fregiu els estels i dipositeu-los damunt de paper de cuina per a que perdin l'excés d'oli. 
  5. Munteu el pintxo: estel, culleradeta de postre de branda i estel.                                        
Ja està! Així de fàcil! Què us ha semblat? A nosaltres ens ha agradat moltíssim....
Ah!! I amb la resta de la rodanxa de l'estel hem fet el mateix....l'hem aprofitat tota! Ens ha fet d'acompanyament al segon plat. 


 




Comentaris

  1. I si no és Nadal tota la rodanxa sencera...boníssima Olga aquesta tapeta d' "aubergínia"
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Dolça!! És una gran temptació! és boníssima!
      Petonets i...bona setmana!
      Olga

      Elimina
  2. Boníííísssims els dos ingredients per separat. Els dos junts serà?:=) MªAssumpció

    ResponElimina
  3. ostres és un entrant elegant i preciós!! per nadal dóna el pego!! petons

    ResponElimina
  4. Ostres Olga, quines estrelles més bones t'has currat!! per aquestes festes quedaran molt bé!! petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Teresa! EStic contenta del resultat....
      Petonets i bona setmana!
      Olga

      Elimina
  5. Una presentació espectacular! Ideal per aquestes properes festes! Me l'apunto! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Anna!!! M'agrada fer cosetes així...jejejej....
      Petons i....ens veiem dissabte!
      Olga

      Elimina
  6. Doncs m'ha semblat un plat molt maco de veure i amb molt sabor!! La veritat és que el bacallà combina molt bé amb una pila de coses :)
    Petons Olga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi el bacallà m'agrada molt!!!! MMmmm........
      Petons,Debora!
      Olga

      Elimina
  7. M'encanta aquesta proposta per aperitiu nadalenc! sorprenent, senzilla i saborosa a la vegada, i a més la forma és ideal per les festes ;). Un petó!!

    ResponElimina
  8. Buena idea y queda muy bien así cortada y presentada, porque bueno lo es, eso sin duda alguna
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel, gràcies per la visita! Estem a tope amb el Nadal!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. M'encanta! El plat i la presentació! I sí, fa molt per les festes que venen, és senzill, saludable i vistós: un 10 de recepta Olga! :)
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fer cosetes pensant en Nadal....m'agrada molt! Gràcies per la nota!!! ;-)
      Petonets, Dolors!
      Olga

      Elimina
  10. Hola vengo a saludarte, llevo mucho tiempo apartada del ordenador. Besos

    ResponElimina
  11. Que maques i que nadalenques!! la brandada em torna boja i aquesta combinació ha de ser molt i molt bona, ho provaré segur!! ;)

    Ptons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!