El dia de la inauguració de les Jornades Gastronòmiques em vaig comprometre a publicar recepta amb albergínia i avui us la presento.
La idea de combinar l'albergínia amb la brandada és del bloc M'AGRADA CUINAR. Em va agradar moltíssim quan vaig veure el mil fulls d'albergínia, brandada i mel......quina delícia!
Com ja hem començat a pensar en els àpats de Nadal li hem volgut donar un toc a aquest entrant.
A més, he volgut provar un arrebossat sense gluten que vaig veure l'altre dia a l'Esclat.
El resultat ens ha agradat moltíssim!
- Brandada de bacallà (jo la faig amb la Thermomix. Si cliqueu, us enllaço a la recepta de l'Anna)
- Albergínia
- Arrebossat cruixent Crumbs
- Oli d'oliva
- Aigua i llimona (per a que no es faci negra l'albergínia)
PREPARACIÓ:
- En una paella poseu oli d'oliva a escalfar.
- Talleu les albergínies a rodanxes i després amb el tallador en forma d'estel. Mentrestant, deixeu-les en aigua i llimona per a que no es facin negres.
- Assequeu els estels amb paper de cuina, saleu-los i arrebosseu-los.
- Fregiu els estels i dipositeu-los damunt de paper de cuina per a que perdin l'excés d'oli.
- Munteu el pintxo: estel, culleradeta de postre de branda i estel.
Ja està! Així de fàcil! Què us ha semblat? A nosaltres ens ha agradat moltíssim....
Ah!! I amb la resta de la rodanxa de l'estel hem fet el mateix....l'hem aprofitat tota! Ens ha fet d'acompanyament al segon plat.
I si no és Nadal tota la rodanxa sencera...boníssima Olga aquesta tapeta d' "aubergínia"
ResponEliminaPtnts
Dolça
Sí, Dolça!! És una gran temptació! és boníssima!
EliminaPetonets i...bona setmana!
Olga
Boníííísssims els dos ingredients per separat. Els dos junts serà?:=) MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció....és deliciós!
EliminaUn petonet!
Olga
ostres és un entrant elegant i preciós!! per nadal dóna el pego!! petons
ResponEliminaMoltes gràcies,Roser! És "resultón"!
EliminaPetons,
Olga
Ets una artista! Ja me'ls menjo...petons
ResponEliminaGràcies, Sara!!! Estàs convidada!
EliminaPetonets,
Olga
Ostres Olga, quines estrelles més bones t'has currat!! per aquestes festes quedaran molt bé!! petó
ResponEliminaGràcies, Teresa! EStic contenta del resultat....
EliminaPetonets i bona setmana!
Olga
Una presentació espectacular! Ideal per aquestes properes festes! Me l'apunto! Un petonet!
ResponEliminaGràcies, Anna!!! M'agrada fer cosetes així...jejejej....
EliminaPetons i....ens veiem dissabte!
Olga
Doncs m'ha semblat un plat molt maco de veure i amb molt sabor!! La veritat és que el bacallà combina molt bé amb una pila de coses :)
ResponEliminaPetons Olga.
A mi el bacallà m'agrada molt!!!! MMmmm........
EliminaPetons,Debora!
Olga
M'encanta aquesta proposta per aperitiu nadalenc! sorprenent, senzilla i saborosa a la vegada, i a més la forma és ideal per les festes ;). Un petó!!
ResponEliminaGràcies, Eva!!! Petonets,
EliminaOlga
Buena idea y queda muy bien así cortada y presentada, porque bueno lo es, eso sin duda alguna
ResponEliminapeto
Miquel, gràcies per la visita! Estem a tope amb el Nadal!
EliminaPetons,
Olga
M'encanta! El plat i la presentació! I sí, fa molt per les festes que venen, és senzill, saludable i vistós: un 10 de recepta Olga! :)
ResponEliminaPetons
Fer cosetes pensant en Nadal....m'agrada molt! Gràcies per la nota!!! ;-)
EliminaPetonets, Dolors!
Olga
Hola vengo a saludarte, llevo mucho tiempo apartada del ordenador. Besos
ResponElimina¡Hola, Trini! ¡Gracias por tu visita!
EliminaBesos,
Olga
Que maques i que nadalenques!! la brandada em torna boja i aquesta combinació ha de ser molt i molt bona, ho provaré segur!! ;)
ResponEliminaPtons!