KRINGLE STONIA

La primera vegada que vaig tastar un Kringle Stonia i el vaig veure fer va ser a la classe de cuina amb Thermomix de l'Andrea, ara fa dos anys. Em vaig quedar meravellada! Què bo és! 
Al cap d'uns mesos vaig fer-ne un per portar a sopar i fa unes setmanes vaig fer el que avui us presento, per un dinar "jo porto" organitzat pels companys i companyes del "Club del Tupper". 
Estic encantadíssima amb la meva màquina per ajudar-me a fer les masses......sort en tinc d'ella! 
La recepta és del llibre PANADERÍA Y BOLLERÍA II,  com sabeu, un dels meus preferits.  A la recepta li he afegit unes perles de xocolata i he substituït la canyella per l'speculoos.
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS DE LA MASSA: 
  • 30g de sucre
  • La pell de 1/2 llimona
  • 120g de llet sencera
  • 30g de mantega
  • 15g de llevat fresc
  • 1 rovell d'ou
  • 300g de farina de força
  • 1 polsim de sal
INGREDIENTS DEL FARCIT:
  • 50g de mantega a temperatura ambient
  • 60g de sucre
  • 2 cullerades de canyella (jo li he posat speculoos)
  • 50g de nous picades grosses 
  • 20g de perles de xocolata
INGREDIENTS DEL GLACEJAT:
  • 20g de clara d'ou lleugerament batuda
  • 50g de sucre glass
PREPARACIÓ:
  1. Dins el got posem el sucre i la pell de llimona. 15seg/Vel10
  2. Amb l'espàtula baixem els ingredients i afegim la llet, la mantega i el llevat. Programem 1minut/37º/Vel.2
  3. Afegim el rovell i barregem 4segons/Vel.3
  4. Incorporem la farina i la sal i amassem 2minuts/Got tancat/Velocitat Espiga. Traiem la massa del got i formem una bola. Deixem reposar en un bol gran tapat amb un drap fins que dobla el seu volum. 
  5. FARCIT: Sense rentar el got posem la mantega, el sucre i l'speculoos i barregem 30 segons/Vel.2 
  6. Escalfem el forn a 180º
  7. Quan la massa hagi augmentat el doble del seu volum inicial, la posem damunt el pedrís de la cuina prèviament enfarinat i l'estenem amb l'ajuda d'un corró. Hem de formar un rectangle de 40x50 cm aproximadament.                                   
  8. Muntem la massa amb el farcit, escampem les nous i les perles de xocolata i l'enrotllem per la part més ampla.                                                                                                    
  9. Tallem el rotlle per la meitat de dalt baix i deixem un dels extrems sense tallar.                      
  10. Creuem la massa de manera que el tall quedi cap amunt i unim els extrems formant una rosca.   
  11. Col·loquem la rosca en una safata de forn folrada amb paper vegetal i fornegem a 180º durant 20 minuts. 
  12. Quan el Kringle estigui cuit el traiem del forn.
  13. Preparem el glacejat barrejant molt bé la clara d'ou i el sucre glass i pintem el Kringle. Quan s'hagi refredat ja el podreu tastar!                     
Us costarà un gran esforç esperar-vos a que estigui fred del tot, us ho asseguro! Ja veureu quin aroma se us escamparà per tota la casa...... 


 


 

Comentaris

  1. quina bona pinta Olga!! ja oloro a nadal! petons i bones festes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Roser!! Igualment....bones festes!
      Olga

      Elimina
  2. Que ganas le tengo a prepararlo.Te quedó precioso y seguro que muy bueno.Bssss y buenos días.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doris...ya verás como disfrutarás preparándolo. ¡Besos y felices fiestas!
      Olga

      Elimina
  3. No l'he provat mai, però quina pinta Olga!! ja me l'imagino ben dolcet i amb un toquet cruixent per fora... quines ganes de formar part del teu club del tàper!! un petó i bones festes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva....em penso que t'agradarà moltíssim!
      Petons i molt bones festes!
      Olga

      Elimina
  4. Te ha quedado estupendo Olga, aprovecho para desearte unas Felices Fiestas, que las disfrutes mucho con tu familia y la gente que bien te quiere.
    Mil besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias, Pilar! Igualmente....os deseo unas Felices Fiestas a ti y a todos los tuyos.
      Besos,
      Olga

      Elimina
  5. Aquesta pasta ha de ser deliciosa!!! Quina bona pinta, mareta!! Bones festes, Olga!!

    ResponElimina
  6. No hi ha dubte que ha de ser una delícia! I fa molta patxoca la presentació :)
    Un petonarro i MOlt bones Festes Olga!!

    ResponElimina
  7. Инстраграмм являться самой популярной площадкой для продвижения своего бизнеса. Но, как показывает практика, люди гораздо чаще подписываются на профили в каких уже достаточное количество подписчиков. В случае если заниматься продвижение своими силами, потратить на это вы можете очень много времени, потому еще лучше обратиться к спецам из Krutiminst.ru на сайт https://manuelexri33210.blue-blogs.com/18628656/how-to-get-instagram-followers-quick

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!