Aquesta va ser una trena....improvisada! Sí, sí, improvisada!
Vaig entrar al rebost.....vaig mirar què hi havia.....i ja està! Tenia una llauna d'ales d'ànec confitades (Martiko) i vaig decidir que era el moment de "rescatar-la" del captiveri del rebost.
A la nevera sempre tinc una massa de pasta de full "per si de cas", per tant, moment ideal per fer una trena.
En qüestió de mitja hora teniu un dinar.....de luxe! Almenys això és el que van pensar els de casa meva quan la van tastar. I molt senzilla de fer!
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 1 llauna d'ales o 1 cuixa i 1/2 de confit d'anec
- 2 cullerades de farina aprox.
- 1/2 got de llet aprox.
- 1 polsim de pebre mòlt
- 1 polsim de sal
- 1 ou (per pintar)
PREPARACIÓ:
- Desfem amb els dits la carn de les ales o de la cuixa d'ànec.
- Posem una paella al foc i sofregim una mica la carn. No hem de posar oli! Amb el greix de l'ànec en tindrem suficient.
- Incorporem la farina sense parar de remenar. Continuem sofregint durant dos minuts màxim. Afegim la llet i, sense parar de remenar, deixem que espesseixi (ha de quedar una barreja cremosa). Salem. Reservem i deixem que es refredi.
- Escalfem el forn a 200º.
- Preparem la trena: estenem la làmina de pasta de full. Fem uns talls transversals als dos costats, deixant un rectangle a la zona central.
- Repartim la carn per tota la zona central de la làmina i fem la trena (anem creuant les tires). Segellem els dos extrems.
- Pintem la trena i l'empolvorem amb una mica de pebre.
- L'enfornem durant uns 15-20 minuts, fins que estigui daurada.
- La deixem refredar sobre una reixeta.
Ja veieu quina cosa més fàcil de fer! No em digueu que no us animareu a fer-la!
Fareu ser una mica més feliços als que més us estimeu.....
Mmmmmm:=)MªAssumpció
ResponEliminaTrena de luxe 0lga!!!
ResponEliminaptnts
Glòria
Ostres quina bona pinta!! això si que es un plat de FESTA!!! el confit d'ànec dóna molt glamour al plat! petons
ResponEliminaQue bona Ummm
ResponEliminaPetons
Impresionant. Te una presència de festa, festa. Una improvisació molt bona e inteligent.
ResponEliminaPetons estimada
Doncs per ser improvisada t'ha quedat fantàstica i ha d'estar boníssima!! petó
ResponEliminaPues te ha quedado genial y muy apetecible.
ResponEliminapetons
Aquest es un plat de 5 estrelles Michelin!!!
ResponEliminaCap a la carpeta de pendents ;D
Ptns i Salut
Lourdes
Aquest es un plat de 5 estrelles Michelin!!!
ResponEliminaCap a la carpeta de pendents ;D
Ptns i Salut
Lourdes
Quina bona idea farcir una trena de confit d'ànec, amb lo bo que és!!! me l'anoto, a casa segur que també triomfaria ;). Un petonàs!
ResponEliminaQuina bona idea i sembka senzilla de fer...ho apunto ;-)
ResponEliminaGràcies Olga. Muaks!!!
Una trena de categoria!
ResponEliminaEspectacular Reina!!
ResponEliminaEspectacular Reina!!
ResponEliminaEs que el hojaldre hace festivo cualquier plato...claro que con ese relleno ya es un plato para hacerte la ola y darte besos sonoros.
ResponEliminaMe encanta! Besos