Top blocs de receptes

diumenge, 3 de gener de 2016

CORONA DE XOCOLATA I LICOR DE CAFÈ

Aquestes van ser les nostres postres del dia de Nadal, a casa dels meus sogres. 
Unes postres de xocolata molt intenses! 
Amb aquesta recepta vaig voler estrenar el llibre CHOCOLATE II, de Thermomix.                 
Vaig fer un canvi respecte a la recepta original, substituir el licor de menta pel licor de cafè. Quan el torni a fer (perquè ho tornaré a fer!!!) reduiré la quantitat de licor...pel nostre gust va quedar fortet, fortet! A la recepta us indico la quantitat que he posat i entre parèntesi* la que posaré la propera vegada. 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 
  • 4 fulles de gelatina
  • 100g de nata de 35% 
  • 130g de sucre
  • 300g de xocolata fondant tallada a trossos
  • 4 ous M
  • 40g de mantega
  • 100g de licor de cafè (60g)*
PREPARACIÓ:
  1. Hidrateu les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda. 
  2. Dins del got poseu el sucre i la xocolata tallada a trossos. Tritureu 10segons/Vel.10
  3. Afegiu els ous, la mantega i la nata. Programeu 6 minuts/90º/Vel.4 
  4. Incorporeu el licor i les fulles de gelatina ben escorregudes i barregeu 10segons/Vel.3
  5. Aboqueu la preparació en un motlle de corona de silicona o en gotets individuals. Ha d'estar al frigorífic un mínim de 4 hores. Heu de tenir en compte que per desemmotllar-lo haureu de submergir la base del motlle en aigua calenta uns segons. 
  6. Decoreu al vostre gust i serviu. 
Si sou xocolaters us asseguro que us agradarà! 



 



12 comentaris:

  1. Doncs segurament estaria fortet, peró boníssim!! Fa una pinta deliciosa Olga, i la combinació de café i xocolata és de les més bones que hi ha.
    Espero que els Reis et portin moltes coses :)
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé com es portaran els Reis amb mi....no sé.....
      Petonets, Debora! Que passis un bonic dia de Reis!
      Olga

      Elimina
  2. quina bona pinta noia!!! això ha de ser un vici, i no et diria que no despres de festes....petons i bons reis!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si menges poquet....no és pecat!!! Igualment....et desitjo molts bons Reis!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Mmm a mi el puntet del licor de cafè em dona l'efecte que m'encantaria!! i combinat amb xocolata tremendo!! Un petó i feliç 2016!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que sí, Eva!!! És molt bo!!
      Molts petons, molt bon Any i....molts bons Reis!
      Olga

      Elimina
  4. Que bueno con ese licor tengo que degustarlo.Tiene una pinta fantástica.Bssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doris....te encantará!!
      Besos y...feliz Dia de Reyes!
      Olga

      Elimina
  5. Tiene que estar muy buena y aromática.
    Bon any Nou i bons Reis Olga
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel, molt bon Any!!! Desitjo que ens continuem trobant per la xarxa!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Si és de xocolata ben intensa, a casa encantaria! PEtonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí! És mooooolt intens!!! Una delícia xocolatera!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!