Aquesta tartaleta ha estat un gran descobriment i ha estat gràcies al llibre de Webos Fritos Recetas de Fiesta. Li estic traient molt profit!
El més sorprenent d'aquest paté és això... la combinació d'ingredients que conté, que sembla que en realitat estàs menjant cabra de mar.
L'he presentat en una tartaleta però també ho podeu fer utilitzant una llesca petita de pa torrat o uns cons de galeta salada (quan vaig anar a comprar-los s'havien esgotat!).
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 llauna d'anxoves
- 1 llauna de musclos al natural
- 15 bastonets de cranc
- 1/4 de ceba dolça
- 2 cullerades de vi blanc sec
- 2 cullerades de maionesa
PREPARACIÓ:
- Poseu les anxoves en un bol amb aigua freda i les deixeu dessalar durant 30 minuts. Passat aquest temps les assequeu molt bé amb paper de cuina.
- Poseu les anxoves, els musclos escorreguts, 11 bastonets de cranc i la ceba trossejada al got de la batedora. Ho tritureu molt bé fins aconseguir una pasta espessa.
- Afegiu el vi blanc i la maionesa i torneu a triturar-ho tot. Tots els ingredients han de quedar ben integrats.
- Piqueu els 4 bastonets de cranc restants en trossos molt petits. Utilitzeu per fer-ho un ganivet. Incorporeu-los a la barreja anterior i barregeu-ho tot molt bé.
Ja està, així de senzill! Ara només queda omplir les tartaletes! Si ho voleu més guapet, podeu posar la pasta dins una manga pastissera i a l'hora de posar-la a la tartaleta quedarà més ben decorada.
Tasteu-ho! De veritat, us sorprendrà!
Queda molt bo, ja fa tres anys que el preparar-ho i gairebé sembla txangurro de veritat.
ResponEliminaPetons i Bon Any
A casa nostra es queda com a fixe!!! Petons i....molt bon any!!!
EliminaOlga
Ostres, brutal aquest paté! Me l'apunto per als pròxims aperitius que faci! Molt bon any nou! Petons.
ResponEliminaSí, Chus!! Ha agrada a tothom que l'ha provat!!
EliminaPetonets i...molt Bon Any!
Olga
Puc fer-la abans i congelar-la?
ResponElimina