Potser pensareu que on vaig pel món publicant aquesta recepta tan bàsica. Doncs mireu....a mi sempre m'ha fet molt respecte.
Recordo el flam d'ou tan deliciós i perfecte que preparava la meva mare alguns diumenges per dinar (i que fa molts anys que no el fa!) . Era boníssim!
No he gosat mai fer-lo, pensant que a mi no em sortiria com a la meva mare. I mira, fa uns caps de setmana em vaig animar a fer-lo. Com el gustet a vainilla sabeu que m'agrada molt...el vaig fer amb una mica de sucre vainillat.
Vinga, us explico!
- 0.5 l de llet sencera
- 4 ous L
- 100g de sucre
- 25g de sucre vainillat
- Caramel líquid (Royal)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Batem molt bé els ous amb el sucre.
- Quan ho tenim ben barrejat, incorporem la llet. Ho colem.
- Preparem les flameres i hi aboquem una culleradeta de caramel líquid.
- Repartim la preparació entre totes les flameres i les posem en una safata de forn amb aigua (fins la meitat). Els coem al bany maria durant uns 40-45 minuts o fins que els punxeu amb un escuradents aquest us surti net.
Què us ha semblat? Oi que és fàcil?
Ara que ja no tinc por als flams d'ou....començaré a experimentar!
Un clasico al que nadie le dice que no a buen flan como este.
ResponEliminapetons
Els clàssics no fallen mai, Miquel!
EliminaPetons,
Olga
mmmmmmmm
ResponEliminaque bo!
m'encanta
t'ha quedat perfecte, que no passa sempre
petons
Gràcies, Montse!!!
EliminaPetonets,
Olga
Saps????
ResponEliminaquan erem petits aquests flams ens els mwnjavem "xuclant" i a la meva mare li feia una ràbiaaaaaa, heheh records d'infantesa per a una recepta amb gust de sempre!!!
Ptnts
Glòria
Olga!!! He rigut molt al veure la teva recepta perquè jo els faig fer ahir per publicar-los a la setmana vinent!!! Jajajajajajaja Saps que no els havia fet mai!!??!!?! I no hi vaig caure fins que vaig veure la meva filla menjant molt aficionada un pseudo-flam de super jajajajajaja
ResponEliminaSigui com sigui és un clàssic que no podem deixar perdre!
Petons