Aquest mes de febrer anem de visita al bloc LA CUINA DE LA ISABEL de mans DEL BLOC AL PLAT. Ho he tingut difícil per triar.....quin munt de receptes i quina varietat!!!
Vaig anar revisant etiquetes i quan vaig arribar a la de "pastissos salats" em vaig aturar. Aquesta! Dissabte venien uns amics a sopar i em venia de gust per un pastís salat!
Vaig triar aquest pastís de mousse de pebrot. La Isabel ens explica la recepta i ens dóna idees de com fer alguna combinació diferent. I així ho he fet jo! Als pebrots he afegit anxoves, que ens agraden molt.
He aprofitat la convocatòria del repte per estrenar un motlle que feia anys que el tenia i encara no havia trobat el moment per estrenar-lo.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 pot de pebrots del piquillo (uns 10 pebrots)
- 10 anxoves
- 3 ous L
- 1 llesca de pa de motlle
- 150ml de llet
- 60 ml de nata líquida de cuinar
- sal
- pebre mòlt i nou moscada (al vostre gust)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Posem dins el got de la batedora els pebrots i les anxoves. Ho triturem ben triturat.
- Afegim els ous, la llet, la nata, la sal, el pebre i la nou moscada i ho tornem a triturar.
- Aboquem la barreja al motlle de silicona que tenim preparat.
- Ho fem coure al bany maria durant uns 50 minuts o fins que punxem el pastís i l'escuradents surt net. Aquest pas la Isabel el fa al microones; jo he optat pel bany maria perquè ja tenia calent el forn (havia fet flams d'ou).
- Ho deixem refredar i ho reservem a la nevera fins l'hora de sopar.
- Desemmotllem damunt d'un plat o safata ben bonica.
Heu vist? Fàcil i molt bo! Un entrant diferent per un sopar informal amb amics o família. Us animo a que el prepareu a casa vostra!
Visca els pastissos salats de la Isabel!!!!
ResponEliminaAquest tb ha de ser molt bo.
Ptnts
Glòria
UN BUEN PASTEL SALADO FÁCIL Y BUENO¡
ResponEliminaPtnts
Quina recepta més ben triada Olga!!! amb aquest motlle t´ha sortit un pastís preciós!!! Bon diumenge. Petons,
ResponEliminaMolt xulo nena!! Quin pastís més bo, oi? :)
ResponEliminaJo també el tenia a la llista però els ingredients són un problema: les anxoves (que a nosaltres també ens encanten!!!) encara es troben (no acabo de tenir clar d'on les porten i a vegades, al obrir el pot o la llauna, surten una mica gelatinoses i a mi em fa certa cosa. Allà on hi ha hagi unes bones anxoves de l'Escala... ;D) I els pebrots del piquillo... res!! I si tinc la sort de trobar-ne, és a l'apartat d'aperitius que els venen plens de formatge i preparats per menjar com a "antipasti". Un desastre!
Una abraçada guapa!
P.S - m'encanta el motlle també!
COM M'AGRADEN AQUESTES RECEPTES I QUE BONIC T'HA QUEDAT!
ResponEliminaGràcies per participar de nou Olga!
COM M'AGRADEN AQUESTES RECEPTES I QUE BONIC T'HA QUEDAT!
ResponEliminaGràcies per participar de nou Olga!
A mi també m'agraden molt els pastissos salats! i segur que aquest amb pebrot escalivat ha d'estar també impressionant! Me l'apunto, que pels dinars amb els amics queden molt ben aquest tipus de plats! Un petonet!
ResponEliminaSegur que no va quedar cap engruna! Té una pintassa!.
ResponEliminaAquest pastís el faig segur! A mi també m'encanten els pebrots i les anxoves...i quina forma més preciosa que li has donat!!! És per deixar bocabadats als convidats!
ResponEliminaOlga, moltes gràcies per passejar per el meu blog.
ResponEliminaLa recepta que has escollit està super millorada, fantàstica.
Espero que vareu gaudir amb els vostres amics del soparet.
Una abraçada i aprofito per passejar per el teu blog.
El pastel muy bueno, pero el molde me ha encantado!!! Te ha quedado genial guapa.
ResponEliminaUn besito y feliz semana.
Quin goig de pastís salat, i del motlle... no te digo naaaaa!!!! Quina xulada!!!
ResponEliminaSegur que t'ha quedat boníssim
Ptns
Lourdes
Un pastís salat deliciós! I aquest motlle molt xulo!😘
ResponEliminaQuins motlles més xulos tens!! aquest pastís fa molt goig! petó
ResponElimina