Després de gairebé dues setmanes sense publicar torno amb una recepta de postres. Han estat uns dies molt durs....el meu sogre ens ha deixat i ens està costant acostumar-nos a no tenir-lo entre nosaltres. Poc a poc estem recuperant la normalitat del nostre dia a dia. Ara ens queden els seus records, els records d'una molt bona persona, optimista, alegre i forta per anar superant els entrebancs de la vida. Hem après molt d'ell i encara hem de continuar fent-ho. Com diria ell....deixem les tristeses de banda.
La que avui us presento és la tercera recepta del llibre de Webos Fritos que vaig fer al poquet de compar-lo. Només veure-la tenia clar que havia de fer! Van ser les postres d'un sopar de Nadal amb bons amics.
Vaig fer una variació respecte a la recepta original, substituir el Baileys pel licor d'arròs Segadors del Delta. Van quedar molt bé!
INGREDIENTS CAPA XOCOLATA:
- 1 sobre de Cuajada Royal
- 250g de llet sencera
- 150g de xocolata fondant
- 250g de nata per muntar
INGREDIENTS CAPA LICOR D'ARRÒS:
- 1 sobre de Cuajada Royal
- 200g de llet sencera
- 200g de nata per muntar
- 200g de licor d'arròs Segadors del Delta
PREPARACIÓ:
- En primer lloc preparem la capa de xocolata. Posem la xocolata, la llet, la nata i el sobre de Cuajada dins el got. Programem 7 minuts-90º-Vel.5.
- Recolzem els gotets en una superfície de manera que quedin inclinats.
- Repartim la xocolata amb molta cura. Deixem refredar fins que qualli (ho podeu fer d'un dia per l'altre).
- Preparem la capa de licor. Posem tots els ingredients dins el got. Programem 5 minuts-90º-Vel.5
- Posem els gots en la posició normal i repartim la capa de licor.
- Els deixem refredar i els decorem al nostre gust.
Una abraçada i ànums...i receptes com aquesta t'ajudaran a tirar endavant...quina combinació tan bona!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Gràcies, Glòria!! Poquet a poquet tornarem al ritme habitual...
EliminaPetons,
Olga
Sort que ens queden els records! Molts ànims per tota la família Olga, de tot cor!
ResponEliminaI bona tornada!! El licor d'arròs està brutal, molt bona suggerència aquest postre!😘
Moltes gràcies, Marta!!! El licor d'arròs....un gran encert!! És molt bo!
EliminaPetonets,
Olga
uff que boo!! aquests tipus de postre em tornen boja, en menjaria cada dia!! tinc crema d'orujo, també serviria oi? petons
ResponEliminaI tant! Amb la crema d'orujo també et quedarà boníssim!
EliminaPetonets,
Olga
Ens queda l'essència de la persona i, la saviesa que ens deixa...molt bones postres...No he provat mai el licor d'arròs, si el baileys. Els del sud no em deixeu de sorprendre...Petons.
ResponEliminaGràcies, Cristina! Ens quedem amb el bon record d'una gran persona!
EliminaEl licor d'arròs, quan puguis, el tastes! És molt suau...mmmm...m'agrada molt!
Petonets,
Olga
Costa molt recuperar la normalitat, pero sempre queden els records i la estimació
ResponEliminaAquestes postres son molt bones.
Una abraçada
Tens raó....costa. Poc a poc ens anirem refent.
EliminaGràcies, Lolines!
Petonets,
Olga
Primerament una abraçada molt forta i molt ànims pel que fa a la mort del teu sogre. Sempre és dur perdre algú estimat però no podem fer res més que tirar endanvant... així és la vida!!
ResponEliminaI la recepta Olga, doncs només dir-te que m'agrada! I em té molt encuriosida això del licor d'arròs perquè em sembla que no l'he begut/xarrupat mai i no m'acabo d'imaginar el seu gust. Haurem de mirar d'arreplegar-ne una botella un dia d'aquests!!
Petons reina
Moltíssimes gràcies, Dolors!!
EliminaQuan puguis....tasta'l! ja em diràs que et sembla!
Petonets,
Olga
A banda que segur que està boníssim, t'ha quedat molt bé, molt maca la presentació! petons!
ResponElimina