Últimament m'ha agafat com una dèria.....provar diferents receptes de magdalenes! Gaudeixo moltíssim fent-les! Trobo màgic el moment de l'amassat però tenir posat el nas a la porta del forn per veure com pugen....encara és molt més màgic!
A més....em vaig picant amb mi mateixa per millorar cada vegada més.
La recepta que avui us presento la vaig trobar al bloc Atrapada en mi cocina. El nom de la recepta em va cridar molt la atenció (tenir arrels aragoneses és el que té....) però també un dels ingredients, el sagí (llard). Ho vaig trobar sorprenent!
Com altres vegades faig...vaig modificar la llista dels ingredients: afegir sucre vainillat i retirar la ratlladura de llimona.
Vinga, us explico!!
- 210g de sucre
- 40g de sucre vainillat
- 250g de farina normal
- 6 ous
- 50g d'anís dolç
- 125g de mantega
- 125g de sagí
- 1 sobre de Royal
PREPARACIÓ:
- Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin (accessori varetes).
- Quan arribem a aquest punt, incorporem l'anís, la mantega i el llard (escalfats uns segons al microones). Canviem l'accessori i col·loquem la pala. Barregem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats
- Per últim afegim la farina i el Royal (tamissats). Ho acabem d'integrar amb una espàtula.
- Reservem la massa a la nevera durant una hora aproximadament (tapem el bol amb un drap).
- Escalfem el forn a 250º.
- Traiem la massa de la nevera. Barregem enèrgicament la massa amb un batedor manual de varetes, només dos voltes.
- Repartim la massa a les paperines. Jo les poso dins de motlles metàl·lics. Si voleu, podeu empolvorar amb sucre una miqueta les magdalenes.
- Enformen durant 14-15 minuts a 210º .
- Quan les traiem del forn les deixem refredar sobre una reixeta.
Què us han semblat? A nosaltres ens van agradar molt!
Ja tinc triada la propera recepta de magdalenes! Quines ganes de fer-les!
Olga, comparteixo amb tu tenir la sang aragonesa, així que tampoc podré deixar de fer-les. Quina bona pinta que fan!!!!! Guardo la recepta!!!! Petons, i una abraçada guapa.
ResponEliminaQuina coincidència, oi? Quan la provis...estic convençuda que t'agradarà!
EliminaPetons i bon cap de setmana!
Olga
Posar llard a les masses els dona un puntet...jo trobo k boníssim, encara que no siguin tan sanes, de tant en tant, ens ho podem permetre, veritat????
ResponEliminaPtnts i bon dimecres
Glòria
De tant en tant i si fem bondat durant la setmana....ens ho podem permetre!!!
EliminaPetonets i bon cap de setmana, Glòria!
Olga
Ostres, amb llard! A casa el pol m'ajuda a fer magdalenes, ja me'l imagino:mama que és això?
ResponEliminaPtnts
Doncs....Marta, ja pots preparar-te la classe!
EliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
Es que la sangre tira mucho jejeje. Las conozco porque las hemos hecho en el mañoso y me llamaron mucho la atención, desde entonces las suelo hacer a menudo. Un beso y feliz día Olga.
ResponEliminaPilar...yo las haré muy a menudo. Me gustaron mucho porque son suaves y densas a la vez, como a mí que gustan.
EliminaBesos enormes!
Olga
Mira que en faig de magdalenes, la propera vegada i posaré llard !!!
ResponEliminaPetons
Ja m'explicaràs si t'agraden! M'imagino que sí......
EliminaPetonets,
Olga
A mi ja em pots anar donant receptes de magdalenes que m'agraden totes!!! I tinc llard precisament! De fer els llardons de Carnestoltes així que ho podria provar un dia d'aquests :) Però primer he de fer les d'anís que les tinc a pendents i tinc moltes ganes de posar-m'hi! ;)
ResponEliminaUna abraçada!
Doncs....a fer magdalenes s'ha dit! jjejejej.....A mi m'agrada moltíssim!
EliminaPetonets,
Olga
Jo faig com tu...entelo el vidre del forn per fora de tan mirar si pugen i sobretot, si el barret els surt bé!!! Aquestes teves genials...tu ves provant que jo vaig apuntant! Petonarros!
ResponEliminaEn tinc alguna més a la reserva!!!!
EliminaPetonets i...bon cap de setmana, Mònica!
Olga
Si que és vetitat, fer magdalenes és gratificant i més amb el resultat que veiem!!provarem la recepta! Tot i que la carpeta de pendents comença a no poder.se tancar... petó
ResponEliminaA mi em passa alguna cosa semblant amb la meva llista de pendents!
EliminaPetonets, Teresa!
Olga
El sagí lo dona a qualsevol massa un puntet molt bo, i val la pena gaudir-ho de tant en tant.
ResponEliminaT'han quedat unes magdalenes molt maques i molt bones Olga, amb la seva capa de sucre i tot :P
Tu ves pujant receptes, que a mi em tens i tindràs ben contenta!! jejeje
Un petó ben fort.
A mi m'agrada molt, però com tu dius...de tant en tant. Doncs mira, Debora, en tinc una altra a la reserva!
EliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
Siempre apetecen unas buenas magdalenas, un clasico al que no se puede dejar de comer
ResponEliminaPetons
Un clàssic que sempre està de moda!
EliminaUna abraçada,
Olga
Justament avui ma germana m'ha dit que havia de fer magdalenes aragoneses... Quina casualitat! Semblen delicioses i com que les magdalenes m'encanten, es veu que si, que les hauré de fer... M'enduc la recepta!
ResponEliminaMarta
Marta...a mi m'han agradat molt! Bé....a tots els de casa!
EliminaPetons,
Olga
Podrías decirme que es el sagi? Por favor.
ResponEliminaMaria José, el sagí es la manteca de cerdo.
EliminaGracias por tu visita y por interesarte por la receta.
Si las preparas...¡ya verás que ricas!
Un abrazo,
Olga