I seguim provant receptes de cookies! Aquestes han estat una gran sorpresa. La combinació dels seus ingredients és sorprenent.
Si us he de ser sincera, no les tenia totes quan les vaig preparar. És d'aquelles vegades que tu mateixa et vas dient " això no quedarà bé, no sé quin gust tindrà, potser no agradaran"......i quan ho tastes, se't trenquen els esquemes i és quan dius " mmmm....boooooo"!
Vinga, us explico!!
INGREDIENTS:
- 75g de mantega a temperatura ambient
- 70g de sucre moreno
- 40g de sucre
- 1 ou
- 1 cdta d'extracte de vainilla
- 90g de farina
- 1/2 cdta de bicarbonat
- 1 polsim de sal
- 50g de flocs de civada
- 35g de panses
- 30g de coco ratllat (i una mica més per decorar)
- 50g de gotes de xocolata
- 45g de nous trossejades
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 175º.
- Batem els dos sucres amb la mantega durant uns minuts.
- Tot seguit afegim l'ou i l'extracte de vainilla. Barregem.
- Incorporem la farina, la sal, el bicarbonat i els flocs de civada. Barregem bé fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
- Per últim, afegim les panses, les nous, el coco i les gotes de xocolata. Ho amassem bé.
- Dividim la massa en boletes d'uns 3cm i les arrebossem en coco ratllat.
- Les col·loquem a la safata del forn coberta amb paper vegetal.
- Fornegem les galetes durant uns 12 minuts.
- Les deixem refredar sobre una reixeta.
I ja tenim unes galetes preparades per acompanyar un bon cafè o te! Unes galetes que faran les vostres delícies i les dels que us estimeu, ja veureu!
Tret del coco...m'agraden!!!!
ResponEliminaInvents d'aquells que surten bé i boooons 0lga!!!!
Bon capde7mana!
Ptnts
Glòria
Van volar!!! Estaven molt bones!
EliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaOlga, com dubtaves d'unes galetes com aquestes?? Porten uns ingredients 10!! No podien fallar!! ;)
ResponEliminaBon diumenge!!
Aaaiiixxx...no sé!! No ho tenia clar!
EliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Yo es que me he he anclado en las de manteca, con eso que tengo al pequeño intolerante a la lactosa tengo que desechar la mantequilla.
ResponEliminaCon esos ingredientes tienen que estar buenísimas, pero siempre que hacemos algo nuevo tenemos dudas verdad?
Un besito y buena semana.
Pilar...¡tendré que buscar una receta tuya con manteca! Si me aconsejar...te lo agredeceré.
EliminaUn beso y buena semana,
Olga
Indiscutiblement, les galetes de civada són les que més m'agraden del món mundial, i si li afegeixes xocolata, ja són el summum!!! Amb el teu permís m'emporto un parell, ha, ha...!! Petonets!
ResponEliminaA mi també m'agraden molt, Anna! Combinen molt bé amb tot!
EliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Això si que és aprofitament...me les menjaria totes. Veig que ja ets tota una experta en cookies...ja sap que has de portar el dia 4.;-D
ResponEliminaUUuuuuiiiixxxx....encara em falta molt per ser experta!!! De fet...em penso que no ho seré mai!
EliminaPetonets, Cristina!
Olga