Top blocs de receptes

divendres, 29 de juliol de 2016

MUSCLOS DEL DELTA DE L'EBRE ARREBOSSATS EN FRUITS SECS

 

Aquests dies estic gaudint de la cuina moltíssim! Quin plaer! M'ho passo molt bé! I els de casa...també estan contents!
Fa uns dies us explicava que m'agrada molt comprar-me llibres de cuina; doncs avui us dic que també m'agrada  comprar revistes de tant en tant! És tota una afició! 
D'una de les revistes que em vaig comprar fa poc he tret la idea d'aquesta recepta. Ara que ve el cap de setmana podeu aprofitar per fer-la! Estic convençuda que us agradarà molt! Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • 1/2 kg de musclos del Delta de l'Ebre al vapor
  • 1 bon grapat de fruits secs al vostre gust. Jo he posat: avellanes,panís, ametlles, cacaus i festucs. 
  • 1 ou 
  • sal i pebre mòlt
  • Oli d'oliva 
PREPARACIÓ: 
  1. Coem els musclos al vapor, amb sal abundant i una fulla de llorer. Els deixem refredar i els escorrem molt bé.                                                  
  2. Posem en remull els pintxos on punxarem els musclos (no es cremaran a l'hora de fregir). 
  3. Piquem els fruits secs utilitzant una picadora. Afegim el pebre molt i la sal després de picar-los.  
  4. Posem a escalfar una paella amb oli d'oliva abundant. 
  5. Batem l'ou i procedim a arrebossar els musclos. Els passem per l'ou i després per la farina de fruits secs. Els punxem.                                    
  6. Fregim els musclos i els deixem damunt paper per eliminar l'excés d'oli. Els presentem com més ens agrada!                                            
Què us ha semblat? Oi que no és difícil! Ara que arriba el cap de setmana.....trieu els fruits secs que més us agradin i a xalar! 





17 comentaris:

  1. M'agrada aquesta manera de fer musclos! A casa ens encanten¡!! I m'encanta que estigueu tots contents!! I de vacances!! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat un gran descobriment, Marta!
      Petonets i molt bona setmana,
      Olga

      Elimina

  2. Olga; Una molt bona manera de fer els musclos, ara que l'estiu donen tantes ganes de menjar-los o de pendren amb el vermut o amb una salseta...
    És una forma diferent de menjar-los i assaborir-los.
    Salutacions Olga¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Josep! Els musclos ens agraden molt!
      Petonets i molt bona setmana,
      Olga

      Elimina
  3. Una idea interessantíssima. Els musclos no me diuen gaire res, pro el arrebossat el trobo sensacional!. Gràcies per la idea Olga
    Petons a millons i a seguir gaudin que ja veig per Fb que no pares. 😂😂😂😂

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, Manu! A nosaltres els musclos ens agraden molt!
      Les meves vacances d'enguany són això...cuinar amb tranquilitat i el que em ve de gust! Un petit gran plaer!
      Petonets i molt bona setmana!
      Olga

      Elimina
  4. A mi m'ha semblat un aperitiu genial!!! I molt original! Això s'ha de provar! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mònica! Estic convençuda que us agradaran molt!
      Petons i molt bona setmana,
      Olga

      Elimina
  5. Eiiiiiiii, aquesta me la copiaré, i tant!!!!
    A casa som #moltfansdelsmusclos i ens agraden fets de tota manera, mmmmmmmmm
    Segueix xalant i fent contents als de casa, i de retruc ens fas contents a nosaltres.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Glòria....ja ho saps, aquestes són les meves vacances d'enguany! I de moment...contentíssima!
      Petonets!
      Olga

      Elimina
  6. Jo tambe soc una "fan" de llibres i revistes de cuina; tinc un munt.
    Aquets musclos de ben segur q estan boniiiiisims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Coincidim doncs, Lolines! Una bona afició....oi?
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. M'agraden moltíssim els musclos - per arribar a fer-me mal- i amb aquests arrebossat han d'estar espectaculars!! M'apunto la recepta! Un petonet!

    ResponElimina
  8. Que ricos, en casa de esta manera gustan mucho.Bsssss

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!