Aquests dies estic gaudint de la cuina moltíssim! Quin plaer! M'ho passo molt bé! I els de casa...també estan contents!
Fa uns dies us explicava que m'agrada molt comprar-me llibres de cuina; doncs avui us dic que també m'agrada comprar revistes de tant en tant! És tota una afició!
D'una de les revistes que em vaig comprar fa poc he tret la idea d'aquesta recepta. Ara que ve el cap de setmana podeu aprofitar per fer-la! Estic convençuda que us agradarà molt! Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1/2 kg de musclos del Delta de l'Ebre al vapor
- 1 bon grapat de fruits secs al vostre gust. Jo he posat: avellanes,panís, ametlles, cacaus i festucs.
- 1 ou
- sal i pebre mòlt
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ:
- Coem els musclos al vapor, amb sal abundant i una fulla de llorer. Els deixem refredar i els escorrem molt bé.
- Posem en remull els pintxos on punxarem els musclos (no es cremaran a l'hora de fregir).
- Piquem els fruits secs utilitzant una picadora. Afegim el pebre molt i la sal després de picar-los.
- Posem a escalfar una paella amb oli d'oliva abundant.
- Batem l'ou i procedim a arrebossar els musclos. Els passem per l'ou i després per la farina de fruits secs. Els punxem.
- Fregim els musclos i els deixem damunt paper per eliminar l'excés d'oli. Els presentem com més ens agrada!
Què us ha semblat? Oi que no és difícil! Ara que arriba el cap de setmana.....trieu els fruits secs que més us agradin i a xalar!