Aquesta és recepta de la revista THERMOMIX corresponent al mes d'agost. És la primera que vaig marcar per fer quan vaig fer la primera fullejada ràpida de la revista. Estava convençuda que triomfaria entre els més joves de casa!
És sorprenent el resultat i el que més em va agradar......només un pas en la programació de la màquina. En dies de molta calor fa mandra pressionar botons i tot!
Senzilla en realització i senzilla en ingredients. Us explico!
- 1kg d'ales de pollastre tallades en dues parts, sense la punta
- 20g d'oli d'OVE
- 150g de salsa barbacoa
- 200g d'aigua
- 1 cullerada de Maizena
- sal i pebre mòlt
PREPARACIÓ THERMOMIX:
- Salpebrem les ales de pollastre.
- Posem dins el got les ales, l'oli, la salsa barbacoa, la Maizena i l'aigua. Programem 30 min/Varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Una vegada finalitzi el programa, podem passar les ales a una cassola o a una safata.
Us enllaço aquesta recepta D'ALES AMB SALSA BARBACOA de la meva companya bloguera Montse de LA CUINA DE LA MUSSOLA, per si la voleu fer de manera tradicional.
Les podem acompanyar amb una amanida o d'arròs blanc.
Què us ha semblat? Més senzill impossible!
Apunto a la llista de la compra: SALSA BARBACOA,.....i ales
ResponEliminaGràcies:=)MªAssumpció
Assumpció, vaig pensar en tu quan la vaig fer! 1 pas....i ja està! ;)
EliminaPetonets i...fins aviat!
Olga
Bon dia! ja torno a ser per aquí... encara que costa agafar el ritme...! l'estiu bé? t'agafo la recepta! Un petonàs!
ResponEliminaL'estiu ha anat molt bé, Teresa! Ara ja...tot en marxa!
EliminaPetonets,
Olga
Bona recepta!
ResponEliminaA casa agraden molt
Ptnts
Glòria
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina