BUNDT CAKE DE GALETES MARIA I GLACEJAT DE MAÇANA


 


Fa unes sis mesos vam celebrar el 20è aniversari de casament. Els ànims no van estar per cap celebració especial però sí per fer un bundt i bufar unes espelmes després de sopar. Aquesta recepta la vaig preparar per publicar-la al mes d'abril però.....s'ha anat quedant endarrerida i ara que torna a venir de gust encendre el forn penso que és bon moment per publicar-la. 

La recepta d'aquest bundt és del recull de receptes que van publicar a I LOVE BUNDT CAKES. L'original està feta amb galetes Chiquilin i jo l'he fet amb maries. Li he volgut donar un toc especial afegint-li un glacejat de suc de poma natural MOOMA  obsequi de la trobada bloguera @Gitour2016. 
Ep! I he utilitzat la mel que ens va regalar la nostra amiga Glòria de Glòriacookies a tots els bloguers que va anar a Girona,  mel de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Moltíssimes gràcies! 
 


INGREDIENTS:

·                  125 g de mantega a temperatura ambient
·                  40 g de sucre
·                  4 ous M
·                  60 ml de mel 
·                  100 ml de buttermilk
·                  350 g de galletas tipus maria (2 paquetes)
·                  2 cdtes de Royal
Glassejat: sucre glass, suc de poma 


PREPARACIÓ: 
  1. Piquem les galetes amb una picadora (tipus 1,2,3 Molinex). Ha de quedar una farina de galeta, sense trossets.
  2. Ho tamissem amb el Royal.
  3. Preparem el buttermilk: afegim una culleradeta de suc de llimona als 100 ml de llet.
  4. Batem la mantega amb el sucre a velocitat mitjana, fins aconseguir una barreja blanca i esponjosa.
  5. Batem lleugerament els ous i els incorporem a la barreja anterior, a velocitat baixa. Incorporem la mel de taronger.
  6. A continuació aboquem el buttermilk.
  7. I per finalitzar, incorporem la farina de galeta tamizada amb el Royal. Ho acabem de barrejar amb una espátula.
  8. Fornegem a 180º durante unos 35 minuts. Quan el traiem del forn el deixem reposar uns 10 minuts del motlle i después sobre una reixeta.
  9. Quan el bundt estigui fred preparem el glacejat. Jo el preparo "a ull": en un bol petit poseu unes 4 cullerades de sucre glass i aneu afegint a a poc poc suc de poma, fins aconseguir la textura que més us agradi.
  10. Repartiu el glacejat per sobre el bundt cake. 
I com en altres ocasions....el vam compartir amb els nostres amics!