Top blocs de receptes

dijous, 27 d’octubre de 2016

MINI BUNDTS DE NATILLA DE XOCOLATA


Ja sabeu que m'encanten els motlles Nordic Ware i que tinc passió per ells. 
Fa unes setmanes vaig comprar el motlle Bundtlettes per fer-ne de petits! El vaig estrenar amb uns minibundts salats però....no sé què he fet amb les fotografies; de ben segur que les he esborrat sense adonar-me, però és que fins i tot he arribat a dubtar de si realment vaig fotografiar els minibundts. 
Total, que aquesta setmana l'he tornat a utilitzar i he preparat uns minis de xocolata. 
La recepta és del bloc I LOVE BUNT CAKES, bloc del que sóc seguidora i fan. Quan van pujar una imatge dels bundts a Instagram....ja vaig tenir clar que els havia de fer. Estan fets amb natilla de xocolata! Em va sorprendre molt l'ingredient i em van venir ganes d'experimentar. M'agradaria anar fent tots els bundts que publiquen, són espectaculars. 
No he fet cap variació respecte a la recepta original excepte que he incorporat sucre vainillat (ja sabeu que m'agrada molt aquest toc!) i he empolvorat amb sucre glass (elles no els van empolvorar).

INGREDIENTS:
  • 100g de mantega sense sal a temperatura ambient
  • 175g de sucre blanc
  • 25g de sucre vainillat
  • 2 ous M
  • 150g de natilles de xocolata
  • 20g de cacau pur en pols
  • 170g de farina 
  • 4g de Royal 
  • Sucre glass per empolvorar
PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 180º (escalfor dalt i baix).
  2. Preparem el motlle que anem a utilitzar. El greixem amb spray desemmotllant. Reservem.
  3. Tamisem la farina juntament amb el cacau en pols i el Royal. Reservem.
  4. Batem la batega amb el sucre fins que es queda blanquinosa. Si ho batem amb la KA ho farem a velocitat 3-4 durant uns tres minuts. 
  5. Anem afegint els ous d'un en un, a poc a poc. Fins que un no està ben integrat no afegim l'altre. 
  6. Tot seguit afegim la natilla de xocolata. Batem fins que està ben integrada. 
  7. A continuació incorporem la farina tamisada amb el cacau i el Royal. Barregem molt a poc i el just i necessari per què s'integrin tots els ingredients. 
  8. Aboquem la massa al motlle i fem uns cops per tal que la massa es quedi ben repartida. 
  9. Enfornem durant uns 35 minuts. Heu de vigilar que no quedin massa cuits.
  10. Una vegada els hem tret del forn els deixem reposar uns 10 minuts. Desemmotllem i els fem refredar sobre una reixeta.                          
  11. Quan estiguin freds els empolvorem amb sucre glass.                             
Us han agradat? Us animareu a fer-los? 
Són molt esponjosos....




10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltíssimes gràcies! Realment....sí eren molt bons!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Que coquetons i sobretot que boooooons han de ser Olga!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et puc dir que sí que són bons....i molt esponjosos! I coquetons...jo també els trobo! Gràcies per les teves paraules!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Buenos y irresistibles te han quedado y así es un tamaño perfecto para saborearlo mejor.
    Buen finde
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Miquel! Tenen un bon tamany!
      Bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  4. Delicioso se ven!
    https://spontaneouslycupcakes-rrb.blogspot.com/2016/10/comprando-articulos-de-reposteria-en.html

    ResponElimina
  5. Qué buena pintan tienen. Provare a hacerlo a ver qué tal. Felicidades por tu bloc, ha sido un regalo poder visitarlo.
    elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Muchísimas gracias por tus palabras, Julia!
      Un saludo,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!