Ja sabeu que m'encanten els motlles Nordic Ware i que tinc passió per ells.
Fa unes setmanes vaig comprar el motlle Bundtlettes per fer-ne de petits! El vaig estrenar amb uns minibundts salats però....no sé què he fet amb les fotografies; de ben segur que les he esborrat sense adonar-me, però és que fins i tot he arribat a dubtar de si realment vaig fotografiar els minibundts.
Total, que aquesta setmana l'he tornat a utilitzar i he preparat uns minis de xocolata.
La recepta és del bloc I LOVE BUNT CAKES, bloc del que sóc seguidora i fan. Quan van pujar una imatge dels bundts a Instagram....ja vaig tenir clar que els havia de fer. Estan fets amb natilla de xocolata! Em va sorprendre molt l'ingredient i em van venir ganes d'experimentar. M'agradaria anar fent tots els bundts que publiquen, són espectaculars.
No he fet cap variació respecte a la recepta original excepte que he incorporat sucre vainillat (ja sabeu que m'agrada molt aquest toc!) i he empolvorat amb sucre glass (elles no els van empolvorar).
INGREDIENTS:
- 100g de mantega sense sal a temperatura ambient
- 175g de sucre blanc
- 25g de sucre vainillat
- 2 ous M
- 150g de natilles de xocolata
- 20g de cacau pur en pols
- 170g de farina
- 4g de Royal
- Sucre glass per empolvorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º (escalfor dalt i baix).
- Preparem el motlle que anem a utilitzar. El greixem amb spray desemmotllant. Reservem.
- Tamisem la farina juntament amb el cacau en pols i el Royal. Reservem.
- Batem la batega amb el sucre fins que es queda blanquinosa. Si ho batem amb la KA ho farem a velocitat 3-4 durant uns tres minuts.
- Anem afegint els ous d'un en un, a poc a poc. Fins que un no està ben integrat no afegim l'altre.
- Tot seguit afegim la natilla de xocolata. Batem fins que està ben integrada.
- A continuació incorporem la farina tamisada amb el cacau i el Royal. Barregem molt a poc i el just i necessari per què s'integrin tots els ingredients.
- Aboquem la massa al motlle i fem uns cops per tal que la massa es quedi ben repartida.
- Enfornem durant uns 35 minuts. Heu de vigilar que no quedin massa cuits.
- Una vegada els hem tret del forn els deixem reposar uns 10 minuts. Desemmotllem i els fem refredar sobre una reixeta.
- Quan estiguin freds els empolvorem amb sucre glass.
Us han agradat? Us animareu a fer-los?
Són molt esponjosos....
Quina cosa mes bona
ResponEliminaMoltíssimes gràcies! Realment....sí eren molt bons!
EliminaPetonets,
Olga
Que coquetons i sobretot que boooooons han de ser Olga!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Et puc dir que sí que són bons....i molt esponjosos! I coquetons...jo també els trobo! Gràcies per les teves paraules!
EliminaPetonets,
Olga
Buenos y irresistibles te han quedado y así es un tamaño perfecto para saborearlo mejor.
ResponEliminaBuen finde
Bss
Gràcies, Miquel! Tenen un bon tamany!
EliminaBon cap de setmana!
Olga
Delicioso se ven!
ResponEliminahttps://spontaneouslycupcakes-rrb.blogspot.com/2016/10/comprando-articulos-de-reposteria-en.html
¡Muchas gracias!
EliminaOlga
Qué buena pintan tienen. Provare a hacerlo a ver qué tal. Felicidades por tu bloc, ha sido un regalo poder visitarlo.
ResponEliminaelracodeldetall.blogspot.com
¡Muchísimas gracias por tus palabras, Julia!
EliminaUn saludo,
Olga