Top blocs de receptes

dilluns, 24 d’octubre de 2016

ORELLA I MORRO "A LA GALLEGA"

Del porc...podria dir que m'agrada tot i la tapa que us porto avui és una de les meves preferides. 
Al meu pare li agrada assecar orella i morro; compra la careta, la posa a la nevera, espera a que estigui seca i la trosseja. Això fa que a casa meva sempre hagi un tupper al congelador! M'agrada molt amb els llegums i menjar-la simplement com a tapa. 
És molt fàcil fer-la! Vinga, us explico! 

INGREDIENTS:
  • Orella i morro de porc deshidratats
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cap d'alls
  • Aigua, sal i pebre
  • Sal Maldon
  • Pebre roig de La Vera
  • Oli d'oliva Verge Extra
PREPARACIÓ:
  1. Posem a hidratar l'orella durant unes hores. 
  2. Quan veiem que està plenament hidratada la posem a coure en una cassola amb abundant aigua, sal, una fulla de llorer, un cap d'all i uns grans de pebre. El temps de cocció ha de ser aproximadament d'uns 45 minuts (o fins que arribi al punt que més us agrada).  
  3. Escorrem l'orella i el morro ben escorreguts. 
  4. La posem en un plat i l'escalfem uns segons al microones. 
  5. Aboquem per damunt un raig molt generós d'oli d'oliva Verge Extra, l'empolvorem amb pebre roig de La Vera i amb un polsim de sal Maldon. 
Ja està! Així de fàcil! Mmmmmm......una tapa de les de sempre!




4 comentaris:

  1. También Olga soy fan de ambas partes del cerdo y esta tapita esta divina.
    Peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel....no saps el contenta que em fas! A mi m'encanta!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Olga, una tapa que a casa meva agrada moltissim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que és boníssima!A mi em faria mal.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!