Del porc...podria dir que m'agrada tot i la tapa que us porto avui és una de les meves preferides.
Al meu pare li agrada assecar orella i morro; compra la careta, la posa a la nevera, espera a que estigui seca i la trosseja. Això fa que a casa meva sempre hagi un tupper al congelador! M'agrada molt amb els llegums i menjar-la simplement com a tapa.
És molt fàcil fer-la! Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Orella i morro de porc deshidratats
- 1 fulla de llorer
- 1 cap d'alls
- Aigua, sal i pebre
- Sal Maldon
- Pebre roig de La Vera
- Oli d'oliva Verge Extra
PREPARACIÓ:
- Posem a hidratar l'orella durant unes hores.
- Quan veiem que està plenament hidratada la posem a coure en una cassola amb abundant aigua, sal, una fulla de llorer, un cap d'all i uns grans de pebre. El temps de cocció ha de ser aproximadament d'uns 45 minuts (o fins que arribi al punt que més us agrada).
- Escorrem l'orella i el morro ben escorreguts.
- La posem en un plat i l'escalfem uns segons al microones.
- Aboquem per damunt un raig molt generós d'oli d'oliva Verge Extra, l'empolvorem amb pebre roig de La Vera i amb un polsim de sal Maldon.
Ja està! Així de fàcil! Mmmmmm......una tapa de les de sempre!
También Olga soy fan de ambas partes del cerdo y esta tapita esta divina.
ResponEliminaPeto
Miquel....no saps el contenta que em fas! A mi m'encanta!
EliminaPetonets,
Olga
Olga, una tapa que a casa meva agrada moltissim.
ResponEliminaÉs que és boníssima!A mi em faria mal.....
EliminaPetonets,
Olga