Ara feia temps que no publicava una recepta de pa! A l'estiu no ve de gust encendre el forn per fer pa però quan refresca....el cuquet s'activa!
En el moment de la publicació d'aquesta entrada tinc en marxa un pa rústic fet amb preferment, per tant, el cuquet de fer pa ja s'ha sortit amb la seva!
Avui, per commemorar el DIA MUNDIAL DEL PA us porto un pa que vaig fer el cap de setmana passat. És un pa fet amb la panificadora.
Volia fer un pa senzill però diferent per poder tallar-lo a llesques i fer entrepans tipus sandwidtx; no és un pa de motlle.
Porta dos ingredients pels que tinc devoció: l'orenga i el patè d'olives LA MASROJANA.
Em vaig fer un entrepà calent amb pernil i tomàquet......mmmmmm......llàstima que no vaig fer foto!
La farina aquesta vegada era de Lidl, un dels seus preparats que tan bons resultats donen i que de tant en tant m'agrada comprar.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1/2 paquet de preparat de farina CHAPATA de Lidl
- 360 ml d'aigua mineral tèbia
- 1 cullerada d'orenga
- 2 cullerades de patè d'oliva negra La Masrojana
PREPARACIÓ:
- Seguim les instruccions del paquet de farina (primer els líquids i després els sòlids).
- Posem damunt de la farina l'orenga i el patè d'oliva.
- Programem la màquina al programa 1 i deixem que faci el seu procés.
- Una vegada hagi finalitzat la cocció del pa el traiem de la cubeta de la panificadora i el deixem refredar damunt d'una reixeta.
I ja està! Així de fàcil! La panificadora és una de les meves amigues a la cuina!
Les fotografies no són molt bones que diguem.....estava fent tres coses a la vegada a la cuina i a tot no es pot arribar. Disculpes!