Top blocs de receptes

dimecres, 16 de novembre de 2016

AMETLLES FARCIDES @Thermomix

La recepta nadalenca que us porto avui fa un any que la tinc a la reserva. Va ser la novetat dels dolços de la nostra taula del Nadal passat! Ametlles farcides! Sempre m'han agradat molt, sempre compro una capseta per poder compartir a taula. 
La que em va engrescar a fer-les va ser una companya de l'escola, la Dora. Ella és la que em va facilitar les neules i va insistir en que les preparés....quin gran encert!  
Vaig buscar recepta i... les vaig preparar. Sorprenents! Van tenir molt èxit entre els amics i familiars! 
Mai m'hagués pogut imaginar que les podria arribar a fer, per mi va ser tot un èxit. 
La recepta del farcit la vaig trobar al bloc EL TOQUE DE BELÉN. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 
  • Neules d'ametlla
  • 125g d'ametlles torrades
  • 125g d'avellanes torrades
  • 100g de sucre glass
  • 25g xocolata amb llet
  • 25g xocolata blanca
PREPARACIÓ: 
  1. Introduir les ametlles, avellanes i el sucre glass. Triturar-ho 10-15segons/Velocitat7. Reservar en un bol a banda.
  2. Posar la xocolata al got i triturar-la 10 segons/Vel7 o amb uns cops de turbo. Escalfar 3 min/37º/Velocitat3. Baixar la xocolata i tornar-la a escalfar 1minut/37º/Velocitat 3. 
  3. Barrejar la xocolata amb l'ametlla i les avellanes triturades. Esperar a que sigui ben freda la barreja. 
  4. Farcir les neules d'ametlla i deixar-les en un lloc fresc fins que endureixin.                       
  5. Guardar-les en una llauna.                    
Us aconsello que les mengeu al cap d'uns dies de fer-les, el farcit està més compactat i crec que fins i tot són més bones. Es conserven molt bé, un mes ben bo!




 



9 comentaris:

  1. Mmmm recordem la meva àvia sempre en comprava, pels nens!! Dissabte a Agramunt en vam fer!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. MMmmmm.... quina enveja hem fas!!!!:=)MªAssumpció

      Elimina
  2. Pero qué delicia!! los barquillos con forma de almendra ya los venden hechos? me ha parecido un postre muy resulton y que seguro que triunfa en todas las mesas estos días.
    Un beso Olga, qué bien lo hace todo :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Pilar, los venden así a punto de rellenar. A ver si puedo conseguir comprarlos para estas Navidades.
      ¡Gracias por tu piropo!
      Un beso,
      Olga

      Elimina
  3. Aquí a casa, en tinc un que embogiria si n'hi fes! 😂😂😂😂
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Me encantan y me comería un montón de ellas huuuuu.Bs y buenas noches.

    ResponElimina
  5. Son muy buenas,un vicio total,te han quedado fantásticas.
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  6. Vaja!! No sabia que en venien les oblees de d' ametlla per farcir...M'ha fet molta gràcia la recepta!

    ResponElimina
  7. Vaja!!! He vingut preparada per apuntar-me la recepta doncs la foto ja la vaig veure a l'Instagram i ja veig que hauré d'esperar-me tot un altre any... jo no trobo les neules d'admetlla a aquí!!! :( Què hi farem!! Les buscaré a Cat per Nadal i mira, potser les faré al febrer ;) Perquè no?!
    Bona setmana guapa!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!