CREMA DE BONIATO AMB UN TOC PROVENÇAL @LaMasrojana

Avui us porto una recepta que us pot servir com un petit entrant per l'aperitiu d'un dinar de Nadal. 
Recordeu la crema de moniato que vaig publicar fa unes setmanes? Doncs es fa amb la mateixa crema i un patè vegetal de LA MASROJANA espectacular....el patè d'olives arbequines i herbes provençals. 
Junts, els dos, fan una combinació genial. 

Fa unes setmanes vaig poder gaudir d'una visita a les noves instal·lacions de La Masrojana a Móra d'Ebre i d'una bona conversa amb la Mireia Folch i el David Pérez. Fa goig poder conèixer a gent jove tan emprenedora, que gaudeix amb la feina ben feta i que s'estima el seu territori. Quasi en aquell moment va sorgir la idea d'aquest entrant! 


INGREDIENTS: 
  • Crema de moniato 
  • Patè d'olives arbequines i herbes provençals La Masrojana
  • Un polsim de pebre mòlt 
  • Oli de raig 

 PREPARACIÓ: 
  1. Cuinem la crema de moniato que aquí mateix us enllaço.
  2. Preparem uns bols petits, gotets,...el recipient que vosaltres volgueu per servir la crema. La repartim. 
  3. Dipositem una cullereta de patè damunt de la crema i aboquem un rajolí molt fi d'oli de raig. 
  4. Decorem empolvorant amb pebre mòlt. 
Així de fàcil i senzill! Què us ha semblat? És una combinació sorprenent!











Comentaris

  1. I tant senzill! Hauré de provar de fer-lo en cremeta a veure si així m'agrada!!
    I la Masrojana q no falti!!!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, dona, sí! Ja veuràs com t'agradarà!
      Petonets i bona setmana, Marta!
      Olga

      Elimina
  2. Diria que aquesta versió supera l'anterior.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!