Fa uns mesos els nostres amics de Ginestar ens van regalar una ampolla de licor de cervesa GINESART, el primer licor de cervesa del mercat elaborat a Catalunya.
Fa molt temps que som consumidors habituals de la cervesa artesana de Ginestar. Ens agrada molt i el fet de que sigui elaborada a la nostra comarca (Ribera d'Ebre) fa que li tinguem una estima especial. El licor....és sorprenent! És un licor dolç amb un gustet final a cervesa.
Em rondava pel cap preparar alguna recepta amb ell i....aquí està! Una panna cotta! Van ser les nostres postres del sopar de Nadal amb els nostres amics ginestarols. A veure què us sembla!
INGREDIENTS (10 racions):
- 500ml de nata de postres (35%m.g.)
- 100ml de llet sencera
- 70g de licor de cervesa
- 50g de sucre
- 2 fulles de gelatina
- Un grapat d'avellanes
- 2 quadrats de xocolata negra 70%
PREPARACIÓ:
- En un bol hidratem amb aigua freda les dues fulles de gelatina.
- Posem dins el got de la Thermomix la nata, la llet, el sucre i el licor de cervesa Ginesart. Programem 6min/90º/Vel.3 // En un cassó portem a ebullició la nata, la llet, el sucre i el licor de cervesa. No parem de remenar. Quan la nata arribi al punt d'ebullició el mantenim uns 3 minuts. Apaguem el foc.
- Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem al got. Barregem 15 segons/Vel. 3 //Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem ràpidament a la nata cuita. Remenem molt bé amb un batedor de varetes.
- Repartim la panna cotta en copes, bols, gots....ben bonics. Els posem a la nevera unes 4 hores.
- Piquem les avellanes amb una mà de morter i ratllem la xocolata.
- Abans de servir a taula decorem les copes amb les avellanes picades i la xocolata ratllada.
Què us ha semblat? És molt fàcil de fer i el resultat és espectacular. Quan pugueu feu-vos amb una ampola de licor de cervesa i veureu que bo és!
MMmmm!!!....m'agrada la cobertura que has posat, li dona un toc de color...i dolçor!=)MªAssumpció
ResponEliminaSí, Assumpció! La cobertura li dóna un toc molt especial!
EliminaPetonets i...Bon Cap d'Any!
Olga
L'he dw buscar i trobar aquest licor de cervesa...a les terres de l'Ebre teniu coses que em sorprenen i que m'agraden moooolt. Estic segura que aquest licor passarà a ser una d'aquestes coses...i de la panacota... només que m'agafen ganes de tastar-la!
ResponEliminaPtnts
Glòria
El licor és molt bo! I la pannacotta ha quedat....boníssima! Les avellanes i la xocolata li donen un toc especial!
EliminaPetonets i...molt bon Cap d'Any!
Olga
Bonissima.
ResponEliminaBON ANY 2017.
Moltes gràcies, Lolines!
EliminaPetonets i...Bon Cap d'Any!
Olga
Yo no siempre os de vuelvo la visita por falta de tiempo, pero hoy a todos los que me habeis visitado este año os lo quiero agradecer.
ResponEliminaGracias por tus palabras de cariño, que me comprometen a seguir adelante en el derrotero de la vida con sus altas y sus bajas, te aseguro amiga que cada palabra, cada punto y coma viniendo de vosotros tiene un valor incalculable ¡FELIZ AÑO A TODAS!
Dejemos pues que este año se marche, y recibamos el nuevo año con entusiasmo, con tolerancia y sobre todo con mucho amor. Elracodeldetall.blogspot.com
¡Gracias por tus palabras! Igualmente......FELIZ AÑO!
EliminaBesos,
Olga
Estimada Olga. Gràcies per la teua visita. Feliç Any Nou, el dessitge tot el millor per a tu i la teua familia.
ResponEliminaEl licor no el conec, però té que donar-li a la panna-cotta un toc d'allò més bó.
Petonets i una forta abraçada.
¡Feliç Any,Marisa! Aquest licor és sorprenent i li dóna un toc molt especial a la pannacotta!
EliminaPetonets,
Olga
Amb el regust del licor de cervesa, aquesta panacotta devia ser molt interessant.... Molt bon any! Petons.
ResponEliminaChus...potser no està bé que jo ho digui però....sí! És una de les millors pannacottes que he fet!
EliminaPetonets i....MOLT BON ANY!
Olga
Súper original! M'encanta per que fas panna-cotta de tot!!! A casa tinc prohibit fer-ne, massa nata!! El proper cop que hagi de dur postres faré panna-cotta que me n'has fet agafar ganes!! Ptnts
ResponEliminaMarta....aquesta te la portaré jo! Petonets i...gaudeix moltíssim del DIA DE REIS!
EliminaPetonets,
Olga
Hola Olga, Bon Any Nou 2017, em guardo aquesta recepta, petons :)
ResponElimina