La publicació d'avui no és ben bé una recepta com a tal. Vull compartir amb vosaltres un producte #Km0 #productedeproximitat elaborat per LA MASROJANA, el patè d'oliva negra amb sucre.
L'he combinat amb una brandada (a casa nostra fa molta festa!) i la veritat és que ha estat un gran encert.
Ha estat un dels aperitius que hem tastat aquests dies de festes de Nadal i ens ha encantat a nosaltres, als nostres amics i a la família que l'ha tastat. Quin gran descobriment!
Gràcies, Lo Cistell de Móra la Nova, aquest patè d'oliva va ser part del vostre obsequi!
Ho podeu presentar en gotet, damunt d'una torrada de pa o en un mini-platet. Com més us agradi!
Us deixo uns enllaços a receptes de brandada de bacallà, per si la voleu fer de manera tradicional o amb Thermomix.
Es que els de Masrojana tenen uns productassos! I els patès són boníssims, per menjar-se'ls a cullerades je je.
ResponEliminaMolt bona combinació Olga, i molt de festa.
Petons!
Sí, Debora! I tinc la sort de tenir-los al meu poble!
EliminaPetonets i moltes gràcies per la visita!
Olga
Molt bona combinació!!!És menja sol! Ptnts Olga
ResponEliminaMarta....una delícia! Un producte delicatessen!
EliminaPetonets!
Olga
El BACALLÀ, vesteix la taula, dona moltes possibilitats de combinar colors ..i gustos. Aquesta que ofereixes: EXTRAORDINARIA!=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció, quan tinguis oportunitat prova-ho! T'agradarà! És...una delicatessen!
EliminaPetonets i...bona DIADA DE REIS!
Olga
Una mol tbona combinaciò, hmmmm
ResponEliminaLolines....total!
EliminaPetonets,
Olga
La brandada amb l'olivada queda genial, aquesta és interessant perquè és paté d'oliva amb sucre, i aquest punt dolç li deu donar un toc molt especial.... A veure si en trobo per Lleida. Petons.
ResponElimina