Top blocs de receptes

dilluns, 2 de gener de 2017

BRANDADA DE BACALLÀ AMB PATÈ DOLÇ D'OLIVES @LaMasrojana


La publicació d'avui no és ben bé una recepta com a tal. Vull compartir amb vosaltres un producte #Km0 #productedeproximitat elaborat per LA MASROJANA, el patè d'oliva negra amb sucre. 
L'he combinat amb una brandada (a casa nostra fa molta festa!) i la veritat és que ha estat un gran encert. 

Ha estat un dels aperitius  que hem tastat aquests dies de festes de Nadal i ens ha encantat a nosaltres, als nostres amics i a la família que l'ha tastat. Quin gran descobriment! 
Gràcies, Lo Cistell de Móra la Nova, aquest patè d'oliva va ser part del vostre obsequi! 

Ho podeu presentar en gotet, damunt d'una torrada de pa o en un mini-platet. Com més us agradi!

Us deixo uns enllaços a receptes de brandada de bacallà, per si la voleu fer de manera tradicional o amb Thermomix. 




9 comentaris:

  1. Es que els de Masrojana tenen uns productassos! I els patès són boníssims, per menjar-se'ls a cullerades je je.
    Molt bona combinació Olga, i molt de festa.
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Debora! I tinc la sort de tenir-los al meu poble!
      Petonets i moltes gràcies per la visita!
      Olga

      Elimina
  2. Molt bona combinació!!!És menja sol! Ptnts Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta....una delícia! Un producte delicatessen!
      Petonets!
      Olga

      Elimina
  3. El BACALLÀ, vesteix la taula, dona moltes possibilitats de combinar colors ..i gustos. Aquesta que ofereixes: EXTRAORDINARIA!=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció, quan tinguis oportunitat prova-ho! T'agradarà! És...una delicatessen!
      Petonets i...bona DIADA DE REIS!
      Olga

      Elimina
  4. La brandada amb l'olivada queda genial, aquesta és interessant perquè és paté d'oliva amb sucre, i aquest punt dolç li deu donar un toc molt especial.... A veure si en trobo per Lleida. Petons.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!