M'estic aficionant molt seriosament a les pannacottes! Contínuament estic pensant quina de nova en puc fer!
Quan la meva mare em va dir que si volia preparar les postres del sopar de Nadal no vaig dubtar ni un segon....pannacotta! Ja havia fet la de mandarina i ens havia agradat molt, així que vaig pensar en fer-li una petita modificació: fer-la amb més quantitat de suc (i quedaria més lleugera), afegir-li un licor (fa més de festa) i decarar-la amb una melmelada de mandarina feta per mi.
Vinga, anem a per ella! Us explico!
INGREDIENTS:
- 500 ml de nata per muntar
- 100ml de llet
- 350 ml de suc de mandarina
- 70g de sucre
- 60g de Cointreau
- 4 fulles de gelatina
PREPARACIÓ:
- Posem a remull en aigua freda les fulles de gelatina.
- THERMOMIX: Introduïm la nata, la llet, el licor,el sucre, i el suc de mandarina dins el got. 6minuts/90º/Vel.3 // TRADICIONAL: Posem un cassó al foc. Portem a ebullició la nata, la llet, el licor, el sucre i el suc de mandarina. Mantenim el punt d'ebullició durant tres minuts, sense parar de remenar.
- Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al got. THERMOMIX:Barregem 15segons/Vel.3 // TRADICIONAL:Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al cassó. Barregem molt bé amb un batedor de varetes.
- Aboquem la pannacotta als gotets, bols,copes,.....que tenim preparats.
- Abans de servir-la a taula la decorem amb una culleradeta de melmelada de mandarina.
Ja veureu que bona és! És una pannacotta de festa!
Pannacotta addicta!!!!!
ResponEliminaAquesta és genial Olga
Ptnts
Glòria
Veig possibilitat de fer pannacottes per tot arreu! Jjjajajajaaa!
EliminaPetonets,
Olga
Al final farem panacotta! Tot i que hauré de fer-la un dia que no ens ho mengem a casa!!!(sinó només en menjaré jo!!!) Ptnts
ResponEliminaSegur que trobes una bona oportunitat per fer-la!
EliminaPetonets i....bona setmana, Marta!
Olga
Mmmm!.....No tinc PARAULES!=)MªAssumpció
ResponEliminaT'agradarà!
EliminaPetonets,
Olga
No t'has enganyat. Té una pinta estupenda i tenia que estar d'allò més bona. Si el poses amb la meua torta, amb taronjes teves, t'agradara. Va de cítrics la cosa. Besets i bona setmana.
ResponEliminaMarisa.....em vaig enamorar de la teva torta! Igual la preparo aquest cap de setmana, que tindrem celebració!
EliminaPetonets,
Olga
Deliciosa combinació! A mi també m'agraden molt les panacotes! Són fàcils de fer i fan molta festa presentades en gotets! Bon Any Nou! Petonets!
ResponEliminaA mi.....moooooolt! Quasi que m'estic fent pannacottaadicta!
EliminaPetonets i...FELIÇ 2017, Anna!
Olga
Ohhh que buena Olga!! Una combinación de sabores estupenda.
ResponEliminaUn besito, ya me he reincorporado jejeje. Feliz año guapa.
Pilar....¡está muy rica!
EliminaYa he visto que has vuelto.....voy a visitarte!
Un beso,
Olga
Eeeeeeiiiii!!!!! Aquesta es de les que m'agraden a mi!!!!!!!
ResponEliminaAquesta la faré segur!!!!!
Petonets.
Ja em diràs que et sembla, Eva! Desitjo que t'agradi!
EliminaPetonets,
Olga
Molt bona idea això d'afegir-hi el licor: m'agrada!!! :)
ResponEliminaPetons
Potser no està bé que jo ho digui però...sí, va ser bona idea! Ens va agradar molt!
EliminaPetonets, Dolors!
Olga