Top blocs de receptes

diumenge, 12 de març de 2017

CROQUETES DE BOTIFARRA BLANCA @CarnisseriaNogales

 

Avui torno amb una recepta de  croquetes. Unes croquetes fetes amb una de les millors botifarres blanques del món...la botifarra blanca de Carnisseria Nogales. La idea va sorgir admirant el mostrador de la carnisseria, fent petar la xerrada amb Marcos. Va ser com un "pim,pam"! 
Les vaig fer petites, per formar part d'un aperitiu. Ens van encantar! A veure si us agraden a vosaltres....


INGREDIENTS (20 croquetes petites aprox.):
  • ½ botifarra blanca gran  o dues petites
  • ½ ceba petita
  • 4 cullerades de farina aprox.
  •  ½ got de llet aprox.
  • Nou moscada
  • Sal, oli OVE
  • Pa ratllat, ou i farina per l’arrebossat

PREPARACIÓ:


  1. En una paella posem una mica d’oli d’OVE a escalfar. 
  2. Trossegem la ceba ben petita i la sofregim, molt poc a poc.
  3. Retirem la pell de la botifarra i la tallem a trossos. Els aboquem a la paella i ho anem sofregint lentament, fins que la botifarra es queda tota desfeta i es comença a daurar.Aboquem la farina i anem remenant, sense parar. Quan tenim tota la farina incorporada afegim la llet i un polsim de sal, a poc a poc. Aquest serà el moment d’empolvorar amb una mica de nou moscada.
  4. Passem la pasta de les croquetes a un bol, la deixem refredar i la guardem unes hores a la nevera. 
  5. Formem les croquetes i les passem per ou-farina-ou-pa ratllat. Les tornem a reservar una mitja hora aproximadament a la nevera. 
  6. Les fregim amb abundant oli d’OVE.
Si les cuineu.....desitjo que us agradin tant com a nosaltres! 



17 comentaris:

  1. A mi m'agradaran segur!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. MMmmm....delicatessen !!!:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt fines, Assumpció! Delicioses!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. De botifarra blanca han d'estar bones !! Quin aperitiu més bo!! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Marta! Molt bones! Un bon aperitiu....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Respostes
    1. Si les proves....ja veuràs com t'agradaran!
      Petonets, Palmira!
      Olga

      Elimina
  5. Unes croquetes diferents pero sens dubte boniiiiissimes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lolines, han estat un gran descobriment!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Halaaa que buenas Olga, ya imagino el sabor. Seguro que no quedó ni una.
    Un besito guapa.

    ResponElimina
  7. Tienen que estar buenisimas estas croquetas!! Bs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Julia....¡sí, lo están! Bueno...lo estaban.
      Gracias por tu visita,besos
      Olga

      Elimina
  8. Que buena idea hacerlas de botifarra y que buenas que deben de estar estas croquetas Olga.
    Petons

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!