Top blocs de receptes

dilluns, 6 de març de 2017

GAMBES ARREBOSSADES AMB SALSA DE MANGO

 

L'aperitiu o entrant que us porto avui és un dels que vaig preparar per Nadal. Ens va agradar molt i per això l'anirem repetint durant l'any. És el que té experimentar amb noves receptes....proves, proves i proves i hi ha plats que no tornes a fer mai més i d'altres que es queden al cuina de casa teva i no marxen, es queden per sempre. 
Va ser la primera vegada que vaig utilitzar el mango per fer una salsa i, la veritat, em va agradar moltíssim.
La recepta és del llibre  SORPRENDE A TUS INVITADOS de Thermomix. Sempre trobo una recepta adient al dinar o sopar que he de preparar.....m'encanta aquest llibre!
Vinga, us explico!
Necessitarem broquetes mitjanes de fusta. 

INGREDIENTS DE LA BROXETA (12u.): 
  • 12 Gambes
  • 75g aprox. de rostes 
  • 1 clara d'ou batuda
  • oli d'oliva (per fregir)
INGREDIENTS DE LA SALSA:
  • 1 mango madur pelat i sense os
  • 1 iogurt grec
  • 2 cullerades vinagre 
  • 3 cullerades d'oli d'OVE
  • 1 cdta de sal
  • 1 polsim de pebre mòlt
PREPARACIÓ DE LA BROXETA DE GAMBES:
  1. Posem al got de la Thermomix les rostes i polvoritzem 15segons/Vel.10. Retirem i reservem. Rentem el got. 
  2. Punxem cada gamba a la broqueta de fusta i l'arrebossem primer per la clara d'ou i després per les rostes. 
  3. Fregim les gambes amb abundant oli d'oliva fins que veiem que les rostes es van unflant. Retirem a un plat amb paper absorbent de cuina, per eliminar l'excés d'oli. 
  4. Les presentem en un got. 
PREPARACIÓ DE LA SALSA DE MANGO: 
  1. Posem al got el mango, el iogurt, el vinagre, l'oli, la sol i un polsim de pebre mòlt. Triturem 30seg/Vel.5-10 progressiva. 
  2. Retirem a un bol i servim amb les broquetes. 
És un aperitiu diferent! Desitjo que us agradi! 



15 comentaris:

  1. Curiosa aquesta salsa, almenys per a mi. L'hauria de tastar!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que t'agradarà, Glòria!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. A nosaltres el mango ens encanta! Aviat penjaré (😂😂😂) una recepta amb mango!
    Aquesta com a salseta te la copiaré! (Serà com la cremeta d'escopinyes i espàrrecs??) ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres no estem acostumats a menjar mango....però potser a partir d'ara sí!Espero la teva recepta, Marta!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Les gambes m'agraden de qualsevol manera, però aquesta salseta, em sembla ideal!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Combina molt bé amb les gambes, Palmira!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Realment és molt bo aquest aperitiu, aquest llibre també és el meu preferit!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'agraden toooooots els llibres de la Thermomix, Judith!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Aimsss Olga que el traductor me traduce como "pinchos" y no sé qué es!!!

    12 Gambas
    75g aprox. de pinchos
    1 clara de huevo batida
    aceite de oliva (para freír)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son cortezas...
      ves como el señor google no lo sabe todo!!!!
      Petonets

      Elimina
    2. Pilar...son cortezas! El contraste de la gamba con la corteza es....¡una pasada!
      Besos,
      Olga

      Elimina
  6. Quina bona pinta i amb la salsa de mango, deliciós!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que és bona, sí! I sorprenent!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Es un dels llibres que mes m'agrada!!!
    Igualitoigualito que la receta... esplèndida
    Petonets!!!1

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva....a mi m'agraden tots els llibres! No tinc remei!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!