L'aperitiu o entrant que us porto avui és un dels que vaig preparar per Nadal. Ens va agradar molt i per això l'anirem repetint durant l'any. És el que té experimentar amb noves receptes....proves, proves i proves i hi ha plats que no tornes a fer mai més i d'altres que es queden al cuina de casa teva i no marxen, es queden per sempre.
Va ser la primera vegada que vaig utilitzar el mango per fer una salsa i, la veritat, em va agradar moltíssim.
La recepta és del llibre SORPRENDE A TUS INVITADOS de Thermomix. Sempre trobo una recepta adient al dinar o sopar que he de preparar.....m'encanta aquest llibre!
Vinga, us explico!
Necessitarem broquetes mitjanes de fusta.
INGREDIENTS DE LA BROXETA (12u.):
- 12 Gambes
- 75g aprox. de rostes
- 1 clara d'ou batuda
- oli d'oliva (per fregir)
INGREDIENTS DE LA SALSA:
- 1 mango madur pelat i sense os
- 1 iogurt grec
- 2 cullerades vinagre
- 3 cullerades d'oli d'OVE
- 1 cdta de sal
- 1 polsim de pebre mòlt
PREPARACIÓ DE LA BROXETA DE GAMBES:
- Posem al got de la Thermomix les rostes i polvoritzem 15segons/Vel.10. Retirem i reservem. Rentem el got.
- Punxem cada gamba a la broqueta de fusta i l'arrebossem primer per la clara d'ou i després per les rostes.
- Fregim les gambes amb abundant oli d'oliva fins que veiem que les rostes es van unflant. Retirem a un plat amb paper absorbent de cuina, per eliminar l'excés d'oli.
- Les presentem en un got.
PREPARACIÓ DE LA SALSA DE MANGO:
- Posem al got el mango, el iogurt, el vinagre, l'oli, la sol i un polsim de pebre mòlt. Triturem 30seg/Vel.5-10 progressiva.
- Retirem a un bol i servim amb les broquetes.
És un aperitiu diferent! Desitjo que us agradi!
Curiosa aquesta salsa, almenys per a mi. L'hauria de tastar!
ResponEliminaPtnts
Glòria
De ben segur que t'agradarà, Glòria!
EliminaPetonets,
Olga
A nosaltres el mango ens encanta! Aviat penjaré (😂😂😂) una recepta amb mango!
ResponEliminaAquesta com a salseta te la copiaré! (Serà com la cremeta d'escopinyes i espàrrecs??) ptnts
Nosaltres no estem acostumats a menjar mango....però potser a partir d'ara sí!Espero la teva recepta, Marta!
EliminaPetonets,
Olga
Les gambes m'agraden de qualsevol manera, però aquesta salseta, em sembla ideal!
ResponEliminaPetons
Palmira
Combina molt bé amb les gambes, Palmira!
EliminaPetonets,
Olga
Realment és molt bo aquest aperitiu, aquest llibre també és el meu preferit!!
ResponEliminaA mi m'agraden toooooots els llibres de la Thermomix, Judith!
EliminaPetonets,
Olga
Aimsss Olga que el traductor me traduce como "pinchos" y no sé qué es!!!
ResponElimina12 Gambas
75g aprox. de pinchos
1 clara de huevo batida
aceite de oliva (para freír)
Son cortezas...
Eliminaves como el señor google no lo sabe todo!!!!
Petonets
Pilar...son cortezas! El contraste de la gamba con la corteza es....¡una pasada!
EliminaBesos,
Olga
Quina bona pinta i amb la salsa de mango, deliciós!!
ResponEliminaSí que és bona, sí! I sorprenent!
EliminaPetonets,
Olga
Es un dels llibres que mes m'agrada!!!
ResponEliminaIgualitoigualito que la receta... esplèndida
Petonets!!!1
Eva....a mi m'agraden tots els llibres! No tinc remei!
EliminaPetonets,
Olga