L'últim dia de trimestre o abans d'una festeta els companys i companyes de l'escola tenim el bon costum d'anar a dinar de menú del dia a un restaurant del nostre poble.
El divendres abans de les vacances de Pasqua vam anar al Restaurant Le Loup. Vam dinar tranquils, vam gaudir dels plats i de la conversa. A l'hora de les postres em vaig demanar taronja amb canyella; la majoria es van demanar uns gotets de iogurt que estaven......deliciosos (els vaig poder tastar!). Em van agradar tant que vaig dir....els he de fer! Evidentment, no m'han quedat iguals, però s'assemblen bastant.
Un punt especial d'aquestes postres és la melmelada: estan fetes amb la meva, amb la que faig jo a casa.
He preparat gotets de dues mides, segons les ganes de postres de cadascú.
Us ho explico!
INGREDIENTS:
- Galetes maria (aproximadament, dues per persona per al got gran i una pel gotet petit)
- Iogurt grec ensucrat (dues cullerades per al got gran i una pel petit)
- Melmelada al gust (maduixa, albercoc, taronja, préssec....)
PREPARACIÓ:
I ja està, així de senzill! Unes postres molt refrescants!
Desitjo que us agradin!