PA FI VALENCIÀ @AniversariThermofan

 

El bloc THERMOFAN de la meva estimada Marisa està d'aniversari. Dic estimada perquè tot i que no la conec personalment puc intuir a través de les seves paraules, publicacions i comentaris que és un bona persona i que desprèn molta tendresa. M'agrada molt llegir les seves publicacions i admirar les seves fotografies. 
Doncs Thermofan fa 6 anys i vol celebrar el seu aniversari amb un concurs. Les bases les podeu consultar aquí. No hi podia faltar! Sóc seguidora de Marisa i el seu bloc és una referència per mi en qüestió de receptes de Thermomix. 
He triat un pa valencià! És per això que l'he triat, perquè és un pa tradicional. Ja sabeu que som força panarres a casa! I ara feia dies que no publicava cap....He optat per posar-li romer i timó. És una combinació que ens encanta! 
Necessitarem dues fulles de paper vegetal de forn i una llanda de forn rectangular que no pesi gaire. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS:
  • 250g de farina de força
  • 150g d'aigua mineral
  • 12g de llevat fresc
  • Oli d'OVE
  • Flor de sal (
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfar el forn a 180º
  2. Posem l'aigua al got de la Thermomix. Programem 1min./37º/Ve.1
  3. Incorporem la farina. Programem 1min./Vel.6 i 2min/Got tancat/Velocitat Espiga 
  4. Desfem el llevat fresc i l'incorporem a la massa. Tornem a programar l'amassat, 2min/Got tancat/Velocitat espiga. 
  5. Traiem la massa del got i l'amassem una mica amb la mà. 
  6. Preparem una làmina de paper vegetal sobre la llanda del forn. Escampem la massa i li donem forma rectangular (no ha de ser més gran que la làmina de paper o que la llanda que hi posarem a sobre). 
  7. Pressionem la massa amb els dits. Tirem per sobre un bon raig d'OVE. Empolvorem amb timó, romer i la flor de sal. 
  8. Cobrim amb una fulla de paper vegetal i posem a sobre la llanda del forn. 
  9. Enfornem durant uns 15min o fins que estigui daurat el pa. Ha d'estar torradet!              
Desitjo que gaudiu moltíssim d'aquest pa! Nosaltres ho hem fet...ha volat! 





Comentaris

  1. Estimada Olga. M'has emocionat i molt. Sóc molt sensible i llegir les teues paraules, plenes de carinyo i afecte, no em pot deixar indiferent. Que sàpigues, mestra, que jo també t'estime perquè en la distància i sense conèixer-nos, es nota perfectament qui hi ha darrere de La cuina de l'Olga. M'encantaria que qualsevol dia poguérem fer eixa coneixença de veritat.
    Gràcies per enllaçar a la meua biografia, és tot un detall que agreix de cor.
    El pa és deliciós i ben fàcil de fer. T'ha quedat perfecte i espere que el repeteixes més vegades. Si no t'importa posa l'enllaç al meu per tal de que a l'hora de les votacions la gent ho puga mirar.
    Jo no recorde quines herbes vaig posar, però de segur que el timó, timonet, com diem per ací, no va faltar.
    De nou, moltes gràcies, gràcies per ser i estar.
    Una abraçada i una besadeta forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. AAaiiix, que m'has fet emocionar, Marisa!
      A mi també m'agradaria que algun dia ens poguéssim conèixer i de ben segur que arribarà.
      L'entrada ja l'he enllaçat al teu link...si no hi és ho puc tornar a fer!
      El repetiré més vegades, segur! A casa ha agradat molt i, ja saps, que som molt panarres!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. T'ha quedat un pa d'allò més abellidor, amb unes talladetes de pernil ha d'estar de luxe. Besos guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És boníssim! De veritat! El repetirem seguríssim!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Aquest pa ha de ser boníssim, amb una mica d'embotit i/o formatges...
    Vaig a veure el blog de la Marisa 😉
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Mmm deliciós ! Sembla una focaccia!!! M'has fet venir ganes d'aquest pa fi valencià! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sembla una focaccia, però és més prim i sequet. És molt bo!
      Petonets,Marta!
      Olga

      Elimina
  5. Que pan mas rico Olga! Te ha quedado genial, mucha suerte!

    ResponElimina
  6. Mmm a mi tb m'han entrat ganes de fer-lo però no tinc thermomix així que el faré de la menra tradicional, suposo que quedarà bé igual x acompanyar salsetes i verduretes mmmm besets guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que et quedarà perfecte, Glòria!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Hola amigo-amiga. Muchas gracias por haber participado en mi Concurso de 6º aniversario.
    Aunque aún falta un día para que termine el plazo, te escribo por aquí para aclararte la forma y plazo de la votación.
    Desde el día 1 al 7 de Mayo (23.55 h), podrás votar en la misma herramienta las 3 recetas que más te hayan gustado. Es la primera vez que utilizo este sistema y espero que funcione. Se conocerá el ganador el día 8.
    Dejo a tu elección los criterios de votación, pero ten en cuenta que las recetas tradicionales no se podían adaptar. Te dejo mis recetas también para que puedas pinchar y poder comparar con las presentadas.
    Para votar sigue estos pasos:
    1. Se pueden votar un máximo de 3 recetas. Toma tu decisión antes de votar porque ya no podrás volver atrás.
    2. No puede votar nadie que no haya participado, ni puede ganar quien no haya votado.
    3. Los votos, se mostrarán al final de la votación, o al menos, eso indica la herramienta.
    VAMOS A VOTAR.
    - En la foto de cada receta presentada, verás que se ha activado un corazón.
    - Cuando ya hayas decidido cuáles son las 3 recetas, pincha en el corazón de la primera. Se te abrirá un cuadro que te indicará que te quedan 2 votos.
    - Pincha en el corazón de la segunda receta. Se te abrirá un cuadro que te indicará que te queda 1 voto.
    - Pincha en el corazón de la tercera receta. Se te abrirá un cuadro que te indicará que ya no te quedan votos.
    En principio, la herramienta indica que se podrán ver los votos obtenidos en cada receta y por lo tanto, automáticamente, la que ha obtenido más votos.
    Esperemos que funcione.
    Para votar, tenéis que hacerlo en la entrada del concurso.
    http://thermofan.blogspot.com.es/2017/03/concurso-6-aniversario-thermofan.html
    El ganador se publicará en una entrada especial el día 8.
    Mucha suerte y gracias de nuevo. Ha sido un placer tenerte. Un concurso que me ha llenado de satisfacciones.

    ResponElimina
  8. Que riquísimo pan has elegido para el concurso, parece como una foccacia, te ha quedado extraordinario. Espero que tengas mucha suerte en el concurso en el que yo también participo.
    Un besooo

    ResponElimina
  9. Que rico pan olga, deliciosa elección panarra, lo veo y esa textura se ve maravillosa, me recuerda un poco a la Focaccia pero este es más delgado y en fin que es distinto. Pues una muy rica elección, un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!