Fa unes setmanes vaig comprar un especial de la revista ¡HOLA!COCINA DE TEMPORADA. Em va cridar molt l'atenció perquè conté un especial de tapes i ja sabeu que a mi "em perden".
Una de les receptes que em van sorprendre van ser aquestes mandonguilles....estan fetes amb carn de corder! Mai m'ho hagués plantejat fer-les! Una altra cosa que em va sorprendre és que portessin coriandre...tenia ganes de gaudir del seu gust.
Ho he tingut molt bé per aconseguir la carn de corder picada; a la Carnisseria Nogales me la van preparar al moment, a la vista.
A la recepta de la revista les presenten amb tres salses a banda: una de tomàquet, una d'anet i una picant.
Jo m'he decantat per presentar-les juntament amb la salsa de tomàquet. Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1/2 de carn de cuixa de corder picada
- Un polsim de julivert
- 1/2 ceba petita picada molt petita
- 1 polsim de canyella
- 1 polsim de coriandre picat
- Sal i pebre
- Farina (per ajudar-nos a fer les mandonguilles)
- Salsa de tomàquet i ceba: 400g de tomàquet trossejat en conserva, 1 ceba mitjana tallada a trossets, sal, sucre.
- Oli d'OVE
PREPARACIÓ:
- Barregem la carn picada, la ceba tallada ben petita, el julivert, la canyella, el coriandre,la sal i el pebre. L'amassem molt bé, fins deixar-la ben compacta.
- Ens enfarinem les mans i formem les mandonguilles, no molt grans.
- En una paella posem oli a escalfar i les fregim. Reservem.
- Preparem la salsa de tomàquet i ceba: sofregim la ceba i quan faci uns minuts que la tenim al foc incorporem el tomàquet. Salem i hi posem una mica de sucre. Deixem que es vagi fent molt a poc a poc, fent xup-xup.
- Quan tenim la salsa preparada incorporem les mandonguilles i ho fem coure tot junt durant uns minuts.
I...ja ho podem servir! I a gaudir d'unes mandonguilles diferents i molt saboroses
Jo no sóc gens de corder, però així en mandonguilles, potser si! Com els nens petits!!🤣😘
ResponEliminaEstic convençuda de que t'agradarien, Marta!
EliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Curioses... a mi tampoc m'hagués passat mai pel cap fer les mandonguilles amb carn de corder!
ResponEliminaLa barreja amb el coriandre ha de ser ben gustosa!
PTNTS
Glòria
Han estat un gran descobriment, Glòria!
EliminaPetonets i bona setmana!
Olga